Har du kunskaper inom TIG-svetsning

Publiceringsdatum: 2024-06-10

Är du på jakt efter en karriär inom industriell tillverkning? Positionen som gassvetsare hos Boxflow Staffing Syd AB är öppen och väntar på en lämplig kandidat - kan det vara du? Sök nu om du är intresserad av att arbeta heltid hos Boxflow Staffing Syd AB under tills vidare. De letar just nu efter nya medarbetare.

Denna tjänst finns tillgänglig i Varberg som är tjänsteorten. Boxflow Staffing Syd AB behöver fler anställda som stödjer arbetet inom gassvetsare. Kolla in deras lediga tjänst för att se om du har vad som krävs. Låt Boxflow Staffing Syd AB hjälpa dig att uppnå dina karriärmål som gassvetsare! Ansök seast onsdag den tjugosjunde november 2024.


Jobbannons

Nu söker vi efter en person med erfarenhet inom svetsning, gärna kunskap inom TIG till en av våra kunder strax utanför Varberg.

Om TjänstenVi söker dig som är ensjälvgående svetsare. Du bör kunna behärska de flesta svetsmetoderna men framföralltTIG. Du kommer att svetsa i alla slags stålkonstruktioner.Du kommer arbeta med diverse projekt inom svetsade konstruktioner i material som kolstål, rostfritt och aluminium. Du bygger ihop och svetsar utifrån ritningar.

Arbetsuppgifter

  • Svetsning
  • Slipning
  • Ritningsläsning
  • vanliga arbetsuppgifter inom industri

Profil & BakgrundFör att trivas ser vi att du är prestigelös, nyfiken och van att ta eget ansvar för ditt arbete. Som person är du positiv, självgående och har lätt för att kommunicera och samarbeta.Tidigare erfarenhet av att svetsa är ett krav medan licens inom Mig/Mag är meriterande. Körkort B ett krav.

Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Urval sker löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om BoxflowBoxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 350 miljoner 2023 med fler än 1000 anställda.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnBoxflow Staffing Syd AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5591962211
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeGassvetsare
YrkesområdeIndustriell tillverkning

Ansökan

Boxflow Staffing Syd AB söker en person till denna tjänst som gassvetsare med placerings i Varberg. Om det låter intressant att arbeta som gassvetsare hos Boxflow Staffing Syd AB skickar du in din ansökan senast 2024-11-27.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Svetsspecialist (IWS) sökes till LN Industrimontage!

Nordisk kompetens AB söker en person till tjänsten som svetsare, manuell i Gävle.

2024-06-04

Mer info

Duktiga svetsare sökes till Elme Spreader i Älmhult

Inpeople Sverige AB söker en person till tjänsten som svetsare, manuell i Älmhult.

2024-06-10

Mer info

Vi söker duktiga svetsare!

TopWork Sverige AB söker en person till tjänsten som svetsare, manuell i Osby.

2024-05-31

Mer info