Svetsare till GGVV!

Publiceringsdatum: 2024-03-28

Letar du efter ett jobb inom industriell tillverkning? TopWork Sverige AB är på jakt efter en skicklig svetsare, manuell och du kan vara rätt person för jobbet. TopWork Sverige AB behöver någon som vill arbeta heltid. Om du är tillgänglig för tills vidare, ta en titt på denna jobbannons.

Vaggeryd är platsen där denna position är ledig. Om du tycker att det låter intressant att börja jobba hos TopWork Sverige AB i rollen som svetsare, manuell så har de just nu två lediga tjänster som skulle kunna vara en perfekt match för dig! Du har fortfarande tid att söka jobbet som svetsare, manuell hos TopWork Sverige AB om du sickar in din ansökan senast sista ansökningsdag som är söndag den fjortonde april 2024.


Jobbannons

TopWork söker svetsare till flera kunder i GGVV!

Har du goda erfarenheter som svetsare i arbetslivet, precis gått färdigt din svetsutbildning eller har du svetsat mycket hemma? Då kan våra kunder vara på jakt efter dig!
Vi har just nu flertalet kunder runtom i regionen som söker efter svetsare för att förstärka sina team! Våra kunder finns i hela GGVV med omnejd och arbetar både dag, kväll samt nattetid. Vi ser därför gärna att du som söker är flexibel med dina arbetstider samt har körkort och tillgång till bil. Självklart är du i vilket fall varmt välkommen med din ansökan så ser vi över möjligheterna för dig!
Du som söker är:
  • Erfaren svetsare alternativt utbildad svetsare
  • Flexibel i ditt arbetssätt
  • Intresserad av att utvecklas inom yrket
  • En lagspelare som alltid strävar efter att uppnå bästa resultat
Att du behärskar det svenska språket i tal och skrift är ett krav. Har du truck- och/eller traverskort är det meriterande.
Är du intresserad av en ny utmaning som svetsare? Tveka då inte att skicka in din ansökan redan i dag!
Tjänsten kan vara aktuell både i form av direktrekrytering eller en anställning som inleds hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.

Om jobbet

Antal tjänster2
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnTopWork Sverige AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5569026767
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeSvetsare, manuell
YrkesområdeIndustriell tillverkning

Ansökan

TopWork Sverige AB söker två personer till denna tjänst som svetsare, manuell med placerings i Vaggeryd. Om det låter intressant att arbeta som svetsare, manuell hos TopWork Sverige AB skickar du in din ansökan senast 2024-04-14.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Svetsare till GGVV!

TopWork Sverige AB söker två personer till tjänsten som svetsare, manuell i Gislaved.

2024-04-12

Mer info

Svetsare till GGVV!

TopWork Sverige AB söker tre personer till tjänsten som svetsare, manuell i Gnosjö.

2024-04-12

Mer info

Svetsare till GGVV!

TopWork Sverige AB söker två personer till tjänsten som svetsare, manuell i Vaggeryd.

2024-04-12

Mer info