Svetsare, Sundsvall

Publiceringsdatum: 2024-06-10

Letar du efter möjligheter att arbeta inom industriell tillverkning? Uniflex Sverige AB är på jakt efter en skicklig svetsare, manuell och du kan vara rätt person för jobbet. Uniflex Sverige AB behöver någon som vill arbeta heltid. Om du är tillgänglig för tills vidare, ta en titt på denna jobbannons.

För detta jobb är det en fördel om du bor i närheten av Sundsvall då det är tjänsteorten. Uniflex Sverige AB söker efter fler duktiga individer som vill arbeta som svetsare, manuell. De har just nu ett ledigt jobb som svetsare, manuell som kan vara av intresse för dig. Låt Uniflex Sverige AB hjälpa dig att uppnå dina karriärmål som svetsare, manuell! Ansök seast tisdag den nionde juli 2024.


Jobbannons

Vi söker en erfaren svetsare till vår kund i Sundsvall. Har du erfarenhet av svetsning och vill arbeta i en ljus, modern och rymlig verkstad? Då är detta tjänsten för dig!

Du kommer att arbeta med svetsning i stål, både svart och rostfritt. Svetsmetoderna är MIG; MAG (rörtråd), TIG och Pinne. Du kommer att arbeta självständigt efter ritning med höga krav på finish och kvalitét, det är därför viktigt att du har god förståelse för ritningsläsning och kan lägga upp arbetet i god arbetsordning. Skiftarbete förekommer.

Vem är du?

Vi söker dig som har någon form av verkstadstekniskutbildning, med fördel inom svetsning. Utöver detta har du minst ett par års praktisk erfarenhet som svetsare. Truck-och traverskort är ett krav för tjänsten.

För att trivas i den här rollen bör du som person vara kvalitetsmedveten och vilja leverera ett bra resultat. Vidare tror vi att du är ordentlig, har god samarbetsförmåga och har en vilja att utvecklas tillsammans med vår kund.

Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

  • Kollektivavtal
  • Tjänstepension
  • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
  • Försäkringar
  • Marknadsmässig lön
  • Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnUniflex Sverige AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5566370341
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeSvetsare, manuell
YrkesområdeIndustriell tillverkning

Ansökan

Uniflex Sverige AB söker en person till denna tjänst som svetsare, manuell med placerings i Sundsvall. Om det låter intressant att arbeta som svetsare, manuell hos Uniflex Sverige AB skickar du in din ansökan senast 2024-07-09.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Svetsare, Klippan

Aditro Logistics Staffing AB söker två personer till tjänsten som svetsare, manuell i Klippan.

2024-06-14

Mer info

Svetsare, Montörer och Snickare till Dockstavarvet

Konsultia AB söker tre personer till tjänsten som svetsare, manuell i Härnösand.

2024-05-27

Mer info

Svetsare, Montörer och Snickare till Dockstavarvet

Konsultia AB söker tre personer till tjänsten som svetsare, manuell i Kramfors.

2024-05-27

Mer info