Tigsvetsare/Orbital

Publiceringsdatum: 2024-07-08

Skulle du vilja jobba inom industriell tillverkning? Hireq AB är på jakt efter en skicklig svetsare, manuell och du kan vara rätt person för jobbet. Om du vill arbeta heltid hos Hireq AB, har de just nu en tjänst tills vidare som kan passa dig.

Denna position är tillgänglig i Sjöbo. Hireq AB söker för närvarande efter ambitiösa individer som vill utvecklas i rollen som svetsare, manuell. Kolla in deras ledig tjänst och se om du har vad som krävs för att bli en del av deras team. Bli en del av teamet hos Hireq AB som svetsare, manuell genom att ansöka senast lördag den trettioförsta augusti 2024.


Jobbannons

Om EMV Rostfritt

EMV Stainless finner vi vackert och praktiskt beläget i Everlöv mellan Veberöd och Sjöbo. Verksamheten finns i fint investerade lokaler på drygt 5500 m2 och skapar flödes- och arbetsmiljömässiga fina förutsättningar för trivsel och utveckling. EMV Stainless erbjuder kunderna allt från bearbetade komponenter och högkvalitativ svetsning till färdigmontering av hela maskinlinjer. Kunderna återfinns inom branscher med höga kvalitetskrav och dessa förutsättningar präglar i hög grad vår vardag. Vi är certifierade enligt ISO 9001:2015.

Vi vågar, med stor ödmjukhet, påstå att vårt företag och natursköna omgivning sticker ut när det gäller vilken arbetsmiljö vi kan erbjuda våra medarbetare.

"Svetsning, rörbockning och installation är vårt gebit" Svetsning Vi är mycket stolta över vår svetskvalitet. Vi uppfyller ISO 5817 och genom att producera produkter för kunder inom livsmedels- och läkemedelsindustrin säkerställer vi att vår svetsning håller högsta kvalitet. Vi är även certifierade i ISO 3834-2. Våra svetsare arbetar med TIG. både manuellt och automatiskt (Orbital). Vi har rätt kompetens för svetsning i de flesta rostfria kvaliteter. Vi arbetar med rostfritt stål i olika storlekar och geometrier – allt enligt våra kundbehov. Vi producerar stativ, rör, tankar med mera – det är inte mycket vi inte redan har gjort!

Rörbokning Vi erbjuder bockning i av livsmedelsrör i rostfritt i de vanligaste mejeriformaten såsom SMS, DIN, SMO och Duplex. I vår maskinpark har vi 2st Herber 2100s maskiner som ger oss möjlighet att bocka rör i höga volymer.

Installation Vi har lång erfarenhet av komplex montering av moduler inom livsmedelsindustrin. Det inkluderar el, pneumatik, testning och FAT.

Arbetsbeskrivning

Vi är kända för vårt engagemang för precision och kvalitet i våra produkter och strävar ständigt efter att överträffa våra kunders förväntningar. Nu söker vi en skicklig och erfaren tigsvetsare/orbitalsvetsare som kan bli en viktig del av vårt framgångsrika företag. Som tigsvetsare/orbitalsvetsare hos EMV Stainless kommer du att spela en viktig roll i vår svetsande produktion. Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar:

  • Tigsvetsning och orbitalsvetsning av rostfria rördelar och komponenter enligt ritningar och specificerade standarder.
  • Utföra svetsarbeten med hög precision för att tillhandahålla våra produkter med våra kvalitetskrav.
  • Vid behov att utföra andra arbetsuppgifter inom svetsning och produktion för att stödja den övriga verksamheten.
Din profil

Du har erfarenhet från arbete i tillverkande företag där vi tror att du utöver svetsning även arbetat med någon form av plåtberabetning.

  • Minst några års erfarenhet av tigsvetsning.
  • Erfarenhet av svetsarprövningar är meriterande.
  • Förmåga att läsa och förstå ritningar och arbetsinstruktioner.
  • Noggrannhet och skicklighet i svetsningsarbete för att uppnå högsta möjliga kvalitet.
  • Förmåga att arbeta självständigt och samtidigt samarbeta i ett team.
  • God kommunikationsförmåga för att kunna samarbeta med kollegor.
Denna rekryteringsprocess

I denna rekryteringsprocess samarbetar EMV Stainless med HIREQ. För mer information kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Vi ser fram mot din ansökan!

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnHireq AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5568784275
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeSvetsare, manuell
YrkesområdeIndustriell tillverkning

Ansökan

Hireq AB söker en person till denna tjänst som svetsare, manuell med placerings i Sjöbo. Om det låter intressant att arbeta som svetsare, manuell hos Hireq AB skickar du in din ansökan senast 2024-08-31.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Svetsare se hit

Jovi Konsult AB söker en person till tjänsten som svetsare, manuell i Göteborg.

2024-07-08

Mer info

Svetsare till Vindeln

OnePartnerGroup Umeå AB söker två personer till tjänsten som svetsare, manuell i Vindeln.

2024-07-08

Mer info

Svetsare till kund i Ekenässjön

Wikan Personal AB söker två personer till tjänsten som svetsare, manuell i Vetlanda.

2024-07-09

Mer info