Vi söker SVETSARE

Publiceringsdatum: 2024-07-09

Är du på jakt efter en karriär inom industriell tillverkning? Ett spännande jobb som punktsvetsare hos NearYou Sverige AB väntar på dig - varför inte söka idag? NearYou Sverige AB söker efter en ny anställd på heltid under 6 månader eller längre som är redo att ta sin karriär till nästa nivå.

Jönköping är platsen där detta jobb har sin tjänsteort. Om du letar efter en spännande karriär inom punktsvetsare-branschen, har NearYou Sverige AB just nu ett ledigt jobb som kan vara av intresse. Låt NearYou Sverige AB hjälpa dig att uppnå dina karriärmål som punktsvetsare! Ansök seast söndag den tjugoförsta juli 2024.


Jobbannons

Om företaget

Nu söker vi riktigt duktiga svetsare till vår kund utanför Jönköping. Detta är hyrrekryteringar, dvs. vår kund hoppas på att så småningom kunna ta över din anställning. Vår kund söker både duktiga manuellsvetsare samt robotsvetsare. Arbetet sker dagtid eller 2-skift.

Tjänstebeskrivning

Är du en erfaren svetsare (manuell och/eller robot) som vill ha en ny uppgift att bita i? Då är detta helt klart framtidsjobbet för dig! Du som söker detta jobb är en trygg svetsare som har erfarenhet med dig i bagaget. Licenser är meriterande, men ej ett krav.

Kvalifikationer

Att du trivs med att jobba som svetsare och att du kan leverera kvalitet är det viktigaste. Som person är du tålmodig och noggrann, och du sätter stolthet i arbetet du utför. Du är såklart även en trevlig och inkluderande kollega som månar om bra stämning i gruppen. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att svetsa på olika material och extra meriterande om du är kunnig inom svets på rostfritt stål.

Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida, inte via e-post eller telefon.

Välkommen med din ansökan! Urval sker löpande.

Om NearYou

Vi är NearYou. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra till att bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering.

Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. Vi vill ge det som vi tror en trasig arbetsmarknad behöver. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnNearYou Sverige AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning6 månader eller längre
Organisationsnummer5566007273
Typ av anställningVanlig anställning
YrkePunktsvetsare
YrkesområdeIndustriell tillverkning

Ansökan

NearYou Sverige AB söker en person till denna tjänst som punktsvetsare med placerings i Jönköping. Om det låter intressant att arbeta som punktsvetsare hos NearYou Sverige AB skickar du in din ansökan senast 2024-07-21.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Vi söker erfarna svetsare

Bättre bemanning och rekrytering i Sundsvall AB söker en person till tjänsten som svetsare, manuell i Örnsköldsvik.

2024-07-19

Mer info

Vi söker svetsare till välkänt företag inom stålteknik!

Uniflex Sverige AB söker en person till tjänsten som svetsare, manuell i Göteborg.

2024-07-12

Mer info

Svetsare till Vindeln

OnePartnerGroup Umeå AB söker två personer till tjänsten som svetsare, manuell i Vindeln.

2024-07-08

Mer info