Erfaren Svetsare sökes till Jernbro i Stockholm

Publiceringsdatum: 2024-07-09

Har du övervägt att arbeta inom industriell tillverkning-branschen? Positionen som svetsare, manuell hos Jernbro Industrial Services AB är öppen och väntar på en lämplig kandidat - kan det vara du? Jernbro Industrial Services AB söker efter en ny anställd på heltid under tills vidare som är redo att ta sin karriär till nästa nivå.

För detta jobb är Järfälla den angivna tjänsteorten. Företaget Jernbro Industrial Services AB erbjuder just nu spännande karriärmöjligheter. Om du vill jobba som svetsare, manuell har de nu ett ledigt jobb - kolla in annonsen för att se om du har rätt erfarenhet. Jernbro Industrial Services AB letar efter erfaren svetsare, manuell som kan ansluta till deras team. Sista ansökningsdag är söndag den tjugofemte augusti 2024.


Jobbannons

Jernbro-koncernen är Sveriges ledande aktör inom industriellt underhåll och projekt. Varje dag, året om, hjälper vi svensk industri och ägare av samhällsinfrastruktur att producera säkrare, effektivare och mer hållbart. Med djup kompetens bidrar vi till utveckling och effektivisering av kundernas verksamhet och konkurrenskraft. Vi finns lokalt och nära våra kunder på ett 30-tal platser. Vill du bli en del av Sveriges ledande leverantör av industriellt underhåll? Drivs du av varierande och utmanande arbetsuppgifter där det finns goda möjligheter till kompetensutveckling? Då kan detta jobb vara för dig!

Rollen

Till vår verksamhet i Stockholm söker vi dig som är bra på att hitta lösningar för diverse arbeten, som är noggrann och dig som lägger stor fokus på kvalitet i ditt arbete. Hos oss på Jernbro kommer du att medverka i olika projekt och underhållsarbeten. Du kommer även att vara delaktig i att upprätthålla och utveckla kundkontakter i projekt och uppdrag. Resor i tjänsten kan förekomma, då Jernbros kunder finns på flera platser i ladet.

Din profil

Vi söker dig som är en erfaren svetsare och som har god materialkännedom relevant för svetsarbeten och kunskap i ritningsläsning. Som person är du självgående och en kreativ problemlösare. Du tar egna initiativ och gillar att arbeta självständigt och ta ett stort personligt ansvar, samtidigt fungerar du väl i ett team där flera kompetenser samverkar och arbetar ihop. Det är meriterande om du har godkänd svetsarprövning. Vi förutsätter att du har en god kommunikationsförmåga och kan uttrycka dig på svenska i både tal och skrift. Körkort B och grundläggande datakunskaper är ett krav.

Jernbro lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, och förutsätter att du lever efter vårt ledord, respekt. Respekt för kompetens, kollegor, kund och arbetsmiljö

Jernbro erbjuder dig

Jernbro är ett stort företag med många utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder dig ett arbete där du får möjlighet att utvecklas och arbeta med kompetenta medarbetare i ett stabilt företag som erbjuder goda villkor. Vi jobbar med spännande och intressanta kunder inom industri, anläggningsdrift och energi, där hälsa och säkerhet är en förutsättning för vår affär. Som anställd hos oss får du arbeta med modern branschteknik, som tar tillvara på kundens och samhällets resurser.

Du blir en del av ett framtidsdrivet företag med fokus på underhåll och projekt för att skapa hållbara lösningar för industrin och samhället. Vi tror på att ha roligt och att lyckas tillsammans med kunder, partners och kollegor.

Kontakt och ansökan

Urvalet sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, skicka därför gärna in din ansökan redan idag. Om du vill veta mer är du välkommen att kontakta rekryterande chef: Jarno Harjula: 010-4830561. eller Christian Zahra Haber 010-4830541.

Under semesterperioden kan det ta längre tid att få återkoppling. Vi uppskattar din förståelse och tålamod. Tack!

Vi ser fram emot att höra från dig och välkomnar dig till vårt team!

Välkommen med din ansökan!

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnJernbro Industrial Services AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5569120149
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeSvetsare, manuell
YrkesområdeIndustriell tillverkning

Ansökan

Jernbro Industrial Services AB söker en person till denna tjänst som svetsare, manuell med placerings i Järfälla. Om det låter intressant att arbeta som svetsare, manuell hos Jernbro Industrial Services AB skickar du in din ansökan senast 2024-08-25.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Rörtrådssvetsare sökes till Norge

Skandinavisk Kompetensservice AB söker fem personer till tjänsten som svetsare, manuell i ospecificerad arbetsort.

2024-07-17

Mer info

TIG-svetsare sökes till kund i Falköpingsområdet

NearYou Sverige AB söker en person till tjänsten som gassvetsare i Falköping.

2024-06-26

Mer info

RN Spårsvetsare till Stockholm Nord

Infranord AB söker två personer till tjänsten som spårsvetsare i Stockholm.

2024-06-26

Mer info