Svetsare

Publiceringsdatum: 2024-05-22

Vill du arbeta inom industriell tillverkning-branschen? Positionen som svetsare, manuell hos Nitator Stainless Steel AB är öppen och väntar på en lämplig kandidat - kan det vara du? Nitator Stainless Steel AB söker efter en ny anställd på heltid under tills vidare som är redo att ta sin karriär till nästa nivå.

Att bo i närheten av Helsingborg kan vara en fördel för denna position, så om du redan bor i området bör du överväga att söka jobbet. Nitator Stainless Steel AB söker för närvarande efter ambitiösa individer som vill utvecklas i rollen som svetsare, manuell. Kolla in deras tre lediga tjänster och se om du har vad som krävs för att bli en del av deras team. Du har fortfarande tid att söka jobbet som svetsare, manuell hos Nitator Stainless Steel AB om du sickar in din ansökan senast sista ansökningsdag som är fredag den tjugoförsta juni 2024.


Jobbannons

Till vårt produktionsteam i Helsingborg söker vi nu fler svetsare

Om bolaget

Nitator Stainless Steel utvecklar komplexa lösningar i rostfritt stål i nära samarbete med våra kunder. Vi erbjuder design, konstruktion, tillverkning, montering, testning samt installation & service av utrustning enligt våra kunders önskemål. Vi levererar till såväl nationella som internationella kunder inom olika industrier, främst inom livsmedelsindustrin.

Dina arbetsuppgifter

TIG-svetsning i rostfri tunnplåt 1-3 mm

Ritningsläsning

Övriga förekommande arbetsuppgifter i en traditionell tillverkningsindustri

Arbetstiderna är måndag-torsdag, 07:00-16:00. Fredagar 07:00-14:45.

Din profil

Du som söker har erfarenhet av industri, med fördel inom verkstadsindustri. Det är viktigt att du är kunnig i TIG-svetsning i tunnplåt och har några års arbetserfarenhet av svetsyrket. Svetslicenser är inget krav då vi erbjuder detta på plats. Som person har du ett metodiskt arbetssätt, du är noggrann och följer givna instruktioner. Vidare är du en lagspelare som bidrar med god stämning på din arbetsplats och tycker att arbete i team är viktigt. Har du dessutom arbetat i en organisation som infört Lean arbete är detta meriterande. Det är också viktigt att du behärskar svenska eller engelska i tal och skrift.

Vi erbjuder

Arbete inom ett bolag med stark lokal förankring som besitter stor drivkraft. Vi har kontor och produktion i Helsingborg. Vi erbjuder dagtidsarbete, kollektivavtal, friskvårdsbidrag, marknadsmässig lön samt goda kollegor som gärna delar med sig av sin kunskap.

Frågor

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Stefan Christensson, VD, på telefon 070 420 28 70. Rekryteringen sker löpande.

Om jobbet

Antal tjänster3
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnNitator Stainless Steel AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5565346730
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeSvetsare, manuell
YrkesområdeIndustriell tillverkning

Ansökan

Nitator Stainless Steel AB söker tre personer till denna tjänst som svetsare, manuell med placerings i Helsingborg. Om det låter intressant att arbeta som svetsare, manuell hos Nitator Stainless Steel AB skickar du in din ansökan senast 2024-06-21.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Svetsare

Wikan Personal AB söker en person till tjänsten som svetsare, manuell i Ystad.

2024-07-08

Mer info

Verkstadsarbetare/Svetsare

Kalmar Vattenskärning AB söker en person till tjänsten som svetsare, manuell i Kalmar.

2024-07-08

Mer info

Svetsare se hit

Jovi Konsult AB söker en person till tjänsten som svetsare, manuell i Göteborg.

2024-07-08

Mer info