Svetsare till GGVV!

Publiceringsdatum: 2024-03-28

Letar du efter anställning inom industriell tillverkning? Här är din möjlighet att bli en del av teamet hos TopWork Sverige AB genom att arbeta som svetsare, manuell. Sök nu om du är intresserad av att arbeta heltid hos TopWork Sverige AB under tills vidare. De letar just nu efter nya medarbetare.

Denna position är tillgänglig i Gnosjö. TopWork Sverige AB söker för närvarande efter ambitiösa individer som vill utvecklas i rollen som svetsare, manuell. Kolla in deras tre lediga tjänster och se om du har vad som krävs för att bli en del av deras team. Här är chansen att bli en del av TopWork Sverige AB och jobba som svetsare, manuell! Ansök senast söndag den fjortonde april 2024.


Jobbannons

TopWork söker svetsare till flera kunder i GGVV!

Har du goda erfarenheter som svetsare i arbetslivet, precis gått färdigt din svetsutbildning eller har du svetsat mycket hemma? Då kan våra kunder vara på jakt efter dig!
Vi har just nu flertalet kunder runtom i regionen som söker efter svetsare för att förstärka sina team! Våra kunder finns i hela GGVV med omnejd och arbetar både dag, kväll samt nattetid. Vi ser därför gärna att du som söker är flexibel med dina arbetstider samt har körkort och tillgång till bil. Självklart är du i vilket fall varmt välkommen med din ansökan så ser vi över möjligheterna för dig!
Du som söker är:
  • Erfaren svetsare alternativt utbildad svetsare
  • Flexibel i ditt arbetssätt
  • Intresserad av att utvecklas inom yrket
  • En lagspelare som alltid strävar efter att uppnå bästa resultat
Att du behärskar det svenska språket i tal och skrift är ett krav. Har du truck- och/eller traverskort är det meriterande.
Är du intresserad av en ny utmaning som svetsare? Tveka då inte att skicka in din ansökan redan i dag!
Tjänsten kan vara aktuell både i form av direktrekrytering eller en anställning som inleds hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.

Om jobbet

Antal tjänster3
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnTopWork Sverige AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5569026767
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeSvetsare, manuell
YrkesområdeIndustriell tillverkning

Ansökan

TopWork Sverige AB söker tre personer till denna tjänst som svetsare, manuell med placerings i Gnosjö. Om det låter intressant att arbeta som svetsare, manuell hos TopWork Sverige AB skickar du in din ansökan senast 2024-04-14.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Svetsare till GGVV!

TopWork Sverige AB söker två personer till tjänsten som svetsare, manuell i Gislaved.

2024-04-12

Mer info

Svetsare till GGVV!

TopWork Sverige AB söker tre personer till tjänsten som svetsare, manuell i Gnosjö.

2024-04-12

Mer info

Svetsare till GGVV!

TopWork Sverige AB söker två personer till tjänsten som svetsare, manuell i Vaggeryd.

2024-04-12

Mer info