Svetsspecialist (IWS) sökes till LN Industrimontage!

Publiceringsdatum: 2024-03-29

Har du övervägt att arbeta inom industriell tillverkning-branschen? Ett spännande jobb som svetsare, manuell hos Nordisk kompetens AB väntar på dig - varför inte söka idag? Detta är ett jobb på heltid där Nordisk kompetens AB letar efter någon under tills vidare.

Platsen där jobbet finns ledigt är i Gävle. Nordisk kompetens AB behöver fler anställda som stödjer arbetet inom svetsare, manuell. Kolla in deras lediga tjänst för att se om du har vad som krävs. Sök jobbet som svetsare, manuell hos Nordisk kompetens AB och ta chansen att ta din karriär till nästa nivå. Ansök senast onsdag den femtonde maj 2024.


Jobbannons

Vi söker en självgående svetsspecialist (IWS) som vill ta sig an nya utmaningar! Vill du ta nästa steg i karriären och utveckla dina färdigheter så finns möjligheten här hos LN Industrimontage. Låter det intressant? Skicka gärna din ansökan direkt!

LN Industrimontage AB är ett företag i stark tillväxt. Under åren har LN Industrimontage vunnit tre Gaseller (2017, 2018, 2019) och tilldelats titlar som Mästargasell, Tillväxtföretag och Superföretagare. I och med den gröna omställningen i Norrbotten växer dom kontinuerligt och har som målsättning att bli den största industrikoncernen i Sverige! Företaget utför rivning, reparationer och tillverkning inom kärnkraftverk, gruv-, stål- och pappersindustrin.

Det är helhetslösningar som erbjuds och i samband med tydliga värdegrunder är det enkelt att utvecklas som medarbetare hos LN Industrimontage. Viktigt för oss är ett levande värdegrundsarbete som genomsyrar alla delar av verksamheten. Det handlar såväl om hur ledning tillämpar värdegrunden som hur den syns i det arbete vi utför.

Om tjänsten

Du kommer vara en viktig pusselbit för LN Industrimontage som svetsspecialist. Du kommer ha övergripande koll på arbetsuppgifterna och arbeta självgående till stor del. Vi ser att du har bred kunskap inom svetsprocessen och är van att arbeta mot mer komplexa frågor. Med dina kunskaper kommer du delta i tekniska diskussioner och det är viktigt för oss att du är samarbetsvillig och har goda kommunikationsförmågor. Du kommer även jobba med dokumentation och förhålla dig till regelverk.

Krav

  • Dokumentation av svetsning, minst 3 års erfarenhet
  • IWS-utbildning (Alternativt IWE)
  • Självgående och värnar om säkerhet
  • Strukturerat tillvägagångssätt
  • Van att förhålla dig till regler
  • B-Körkort

Meriterande

  • Erfarenhet eller vana att arbeta med utbildningar

Övrigt

Är du sökande från annan ort? Företaget kan vara behjälplig gällande boende om du flyttar från annan ort. Resor kan förekomma i arbetet

Anställningsform

Tillsvidareanställning, heltid

Ort

Huvudsakligen på plats i Boden. Du kommer vara stöd för olika projekt på andra orter.

Lön

Enligt överenskommelse

Ansökan

Urvalsarbetet sker löpande, och tjänsten tillsätts så fort vi hittat rätt kandidat. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Nordisk Kompetens sköter denna rekrytering och du ansöker via hemsidan!

Har du frågor?

Välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Åsa Ludvigsson på asa@nordiskkompetens.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnNordisk kompetens AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5569870750
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeSvetsare, manuell
YrkesområdeIndustriell tillverkning

Ansökan

Nordisk kompetens AB söker en person till denna tjänst som svetsare, manuell med placerings i Gävle. Om det låter intressant att arbeta som svetsare, manuell hos Nordisk kompetens AB skickar du in din ansökan senast 2024-05-15.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Svetsspecialist (IWS) sökes till växande företag!

Nordisk kompetens AB söker en person till tjänsten som svetsingenjör i Boden.

2024-03-28

Mer info

Svetsingenjör/Svetsansvarig (IWE) till LN Industrimontage!

Nordisk kompetens AB söker en person till tjänsten som svetsingenjör i Gävle.

2024-03-29

Mer info

Svetsingenjör/Svetsansvarig (IWE) till LN Industrimontage!

Nordisk kompetens AB söker en person till tjänsten som svetsingenjör i Boden.

2024-03-28

Mer info