Är du vår nya Svetsare till Skyllberg Industri?

Publiceringsdatum: 2024-04-01

Skulle du vilja jobba inom industriell tillverkning? Industri Support Värmland AB söker just nu efter en svetsare, manuell och du kan vara den de letar efter. Detta är ett jobb på heltid där Industri Support Värmland AB letar efter någon under tills vidare.

Denna tjänst finns tillgänglig i Askersund som är tjänsteorten. Industri Support Värmland AB söker för närvarande efter ambitiösa individer som vill utvecklas i rollen som svetsare, manuell. Kolla in deras ledig tjänst och se om du har vad som krävs för att bli en del av deras team. Låt Industri Support Värmland AB hjälpa dig att uppnå dina karriärmål som svetsare, manuell! Ansök seast söndag den fjortonde april 2024.


Jobbannons

Om företaget

Skyllberg Industri AB har sin tillverkning i natursköna Kårberg ca1 mil norr om Askersund.

Här får du jobba med trevliga kollegor i ett familjeägt företag med en modern industri. De robot- och manuellsvetsar produkter för svensk infrastruktur: järnväg, vägar, eldistribution, belysningsmaster, telekommunikationsmaster, vägbommar m.m. Företaget har även lång tradition av tråddragning, där tråden sedan används bl.a. som armeringstråd, svetselektroder och spik. Företaget är en fullsortimentsleverantör av spik.

Skyllberg Industri strävar efter långsiktighet i allt från relation till kunder till anställda. Ledord är engagemang och korta snabba beslutsvägar samt trevlig stämning på arbetsplatsen.

Det här är en direktrekrytering, vilket innebär att du från första dagen får en anställning hos kundföretaget. Om du har frågor ta kontakt med ansvarig rekryterare på Industrisupport (se kontaktuppgifter nedan).

Dina arbetsuppgifter

Nu söker vi svetsare till avdelningen Robotsvets. Det kan bli aktuellt med både manuell svetsning och robotsvetsning.

Skyllberg Industri tillverkar produkter med högt ställda kvalitetskrav och som CE-märks enligt EN1090-1 och vi arbetar enligt standard EN ISO 3834-2. Det gör att din yrkesskicklighet ställs på prov dagligen samtidigt som du vässar din kompetens och det finns goda möjligheter att utvecklas inom företaget.

Du kommer främst arbeta i svetsmetod 135 MIG/MAG (homogentråd) eller 138 MAG (metallpulverfylld rörtråd) där vi vanligtvis svetsar plåt i dimensionsintervallet 5-35 mm, eventuell slipning kan förekomma.

Vi ser positivt på om du som söker bor i närområdet och du ska kunna kommunicera väl på svenska i såväl tal som skrift. Tjänsten är heltid och du kommer arbeta 2-skift.

Din profil

Vi söker dig som trivs med att arbeta i team men som samtidigt kan ta egna initiativ och driva ditt arbete framåt.

Du är en validerad svetsare med svetsarprövningsintyg och erfarenhet av MIG/MAG, har god kännedom av ritningsläsning och visuell kontroll samt gärna innehar truckkort.

Du kan följa svetsdatablad och instruktioner och har en förståelse för vikten av kvalitativ svetsning. Att arbeta noggrant och kvalitetsfokuserat är en självklarhet och gör att du alltid levererar i ditt arbete.

Som person är du effektiv, noggrann och social. Vi ser gärna att du är en flexibel person som har ett bra servicetänk.

Krav är körkort B och tillgång till bil.

Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper och vi tar emot ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum passerat. Välkommen med din ansökan redan idag!

Om Industrisupport

Det här är en direktrekrytering, vilket innebär att du från första dagen får en anställning hos kundföretaget. Om du har frågor får du gärna ställa dem till ansvarig rekryterare på Industrisupport (se kontaktuppgifter nedan). Urvals- och drogtester kan förekomma i rekryteringens slutskede. Vi jobbar med löpande urval i rekryteringsprocessen så passa på att söka tjänsten redan idag.

Industrisupport är sedan 1999 ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kunder och kontor på flera orter. Vi rekryterar inom olika yrkesområden. Alla är välkomna att söka, men undvik information om etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuella läggning i din ansökan. Varmt välkommen till oss på Industrisupport!

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnIndustri Support Värmland AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5565737482
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeSvetsare, manuell
YrkesområdeIndustriell tillverkning

Ansökan

Industri Support Värmland AB söker en person till denna tjänst som svetsare, manuell med placerings i Askersund. Om det låter intressant att arbeta som svetsare, manuell hos Industri Support Värmland AB skickar du in din ansökan senast 2024-04-14.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Är du vår nya Svetsare till Skyllberg Industri?

Industri Support Värmland AB söker en person till tjänsten som svetsare, manuell i Askersund.

2024-04-15

Mer info

Bli vår nya Robotsvetsare och ta din karriär till nästa nivå!

Personaluthyrning, Logistik & Service Anderstorp söker en person till tjänsten som robotsvetsare i Älmhult.

2024-04-11

Mer info

Produktionspersonal till Öbako AB i Härnösand

Öbako, Öbacka Rörkonstruktioner i Härnösand AB söker en person till tjänsten som svetsare, manuell i Härnösand.

2024-02-18

Mer info