Duktiga svetsare sökes till Elme Spreader i Älmhult

Publiceringsdatum: 2024-06-10

Letar du efter ett jobb inom industriell tillverkning? En möjlighet har öppnat upp för dig att börja arbeta som svetsare, manuell hos Inpeople Sverige AB. Sök nu om du är intresserad av att arbeta heltid hos Inpeople Sverige AB under tills vidare. De letar just nu efter nya medarbetare.

Älmhult är platsen där denna position är ledig. Inpeople Sverige AB söker efter fler duktiga individer som vill arbeta som svetsare, manuell. De har just nu ett ledigt jobb som svetsare, manuell som kan vara av intresse för dig. Inpeople Sverige AB letar efter erfaren svetsare, manuell som kan ansluta till deras team. Sista ansökningsdag är söndag den trettionde juni 2024.


Jobbannons

Dina arbetsuppgifter

Vi hjälper vår kund Elme Spreader i Älmhult att hitta fler duktiga svetsare.

Du välkomnas till ett trevligt, stabilt och spännande bolag inom tillverkningsindustrin.

Här får du möjlighet att utvecklas och tillsammans med ett stort antal kollegor levererar ni dagligen kvalitet till företagets kunder.

Det finns en stark gemenskap och du som ny på företages känner dig snabbt välkommen!

Företaget ger dig som anställd, stora möjligheter att utvecklas. Vi ser därför gärna att du som söker är engagerad, intresserad och har ett eget driv.

Din profil

Du som söker har tidigare erfarenhet eller utbildning inom svets.

Alternativt har du svetsat en hel del på din fritid.

Du behöver inte vara fullärd, men du behöver ha med dig grunderna och vara öppen för att utmana dig själv och lära dig mer.

Som person är du noggrann, motiverad och gör alltid ditt bästa på jobbet. Du är praktiskt lagd och gillar att arbeta med händerna.

Utöver detta ser vi gärna att du är snabblärd, genuint intresserad av industriarbete och jobbar bra både ensam och tillsammans med kollegor.

Du behärskar svenska och kan ta dig obehindrat till och från arbetsplatsen i Älmhult.

Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är förlagda dagtid.

Tjänsten inleds med en visstidsanställning hos Inpeople, med goda möjligheter till fast anställning direkt hos Elme Spreader i framtiden.

Uppstart sker snarast!

Som medarbetare på Inpeople har du en passion för att ge service. Du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder. Du tycker om att ta ansvar och kan fullt ut stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit.

På Inpeople värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders-och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför vår och våra kunders verksamheter.

Vi tillämpar alltid löpande urval i våra rekryteringsprocesser.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om företaget

Läs gärna mer om Elme Spreader på www.elme.com

Om oss

Sedan 2010 är vi specialister på skräddarsydda lösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vår mission, vårt uppdrag som vi jobbat med sedan start, är att hjälpa människor leva livet så som de själva vill leva det. Missionen leder oss på vägen mot att alltid hitta rätt person till rätt plats. Med en kultur som präglas av omtanke och snällhet driver vi Inpeople med passion och ansvar för att bidra till våra kunders framgång.

Inpeople är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag med ambitionen att bidra till en bättre och mer hållbar värld. Vi är en del av Ingroup och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting Group. Vårt huvudkontor finns i Växjö och vi har cirka 300 hel- och deltidsanställda.

Välkommen till ett annorlunda HR-företag!

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnInpeople Sverige AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5567938849
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeSvetsare, manuell
YrkesområdeIndustriell tillverkning

Ansökan

Inpeople Sverige AB söker en person till denna tjänst som svetsare, manuell med placerings i Älmhult. Om det låter intressant att arbeta som svetsare, manuell hos Inpeople Sverige AB skickar du in din ansökan senast 2024-06-30.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Svetsare till kund i Älmhult

Montico Hr Partner AB söker en person till tjänsten som svetsare, manuell i Älmhult.

2024-05-10

Mer info

Svetsare sökes på heltid till verkstad i Strängnäs

Submit AB söker en person till tjänsten som svetsare, manuell i Eskilstuna.

2024-05-16

Mer info

Rörtrådssvetsare sökes till Norge

Skandinavisk Kompetensservice AB söker två personer till tjänsten som svetsare, manuell i ospecificerad arbetsort.

2024-06-05

Mer info