Maskinoperatör

Publiceringsdatum: 2021-01-12

Om tjänsten

Vår fabrik rymmer flera arbetsmoment och vi söker dig som kan vara flexibel i dina dagliga arbetsuppgifter och hugga i där behovet finns! Arbetsuppgifterna kan bestå i körning och övervakning av maskiner, operatörsunderhåll, städning och vissa ställ. Även varmförzinkning, pulver- samt våtlackering, syning och packning förekommer.

Hos oss i fabriken hjälps vi åt! Därför behöver du kunna hoppa in även i olika arbetsuppgifter när det behövs och du förväntas ta egna initiativ till arbete samt vara både noggrann och effektiv i ditt utförande.

Givetvis får du en god introduktion när du kommer på plats så du känner dig säker i arbetsmomenten! Vi erbjuder dig en arbetsplats med variation och goda kollegor!

För rätt person finns utvecklingsmöjligheter framåt.

Vi arbetar för det mesta tvåskift och det är viktigt att detta fungerar i din vardag.

Din profil

Vi söker företrädesvis dig som har några års arbetslivserfarenhet inom tyngre industri och trivs med detta! Som person beskrivs du förmodligen som positiv, initiativrik och händig. Du har ett moget förhållningssätt och förstår vikten av att hålla både säkerheten och effektiviteten. Flera tyngre moment förekommer varför du behöver ha en hållbar fysik och vara robust.

Det är meriterande om du har någon form av industriutbildning med dig, men ej krav. Likaså ser vi gärna att du har truck- och traverskort. Noggrannhet är en självklarhet för dig och du har lätt för att samarbeta med andra likväl som du kan arbeta självständigt med arbetsmoment.

Din språkliga nivå på svenska är på en god nivå och du kan kommunicera obehindrat både muntligt och skriftligt. Vi ser gärna tillträde snarast möjligt. Våra anställningar är på heltid och sker företrädesvis initialt på visstid.

Mer information

Kontakta gärna Produktionsledare Jonas Gustavsson, tfn 073-802 66 79, eller Daniel Lindau, tfn 0730-22 72 41, för att få mer information om tjänsten eller rekryteringen. Arbetstiderna är tvåskiftsarbete.

Du är välkommen att skicka in din ansökan på vår hemsida. Vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt, då urval sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Gunnebo Industrier är ett internationellt företag som är verksamt över hela världen. Vi är marknadsledande inom flera områden inom lyft-och materialhantering, med tillverkning av produkter såsom kranblock, linskivor, kätting & lyftkomponenter, schacklar och surrningsprodukter. Gunnebo Industrier har sitt huvudkontor i Sverige, tillverkningsenheter i tre länder och försäljningsbolag i tio länder. Utöver detta har vi distributörer i mer än 50 länder, vilket gör våra produkter tillgängliga i alla delar av världen.

Kvalitet och innovation har varit grunden för Gunnebo Industries i mer än 250 år och tillsammans med vårt starka varumärke och drivna medarbetare utvecklar vi de produkter som ska möta framtidens krav.

Om jobbet

Typ av anställningVanlig anställning
ArbetstidHeltid
Omfattning3 - 6 månader
LönFast månads- vecko- eller timlön
YrkeSvetsoperatör/Automatsvetsare

Ansökan

Gunnebo Industrier AB söker tre personer till denna tjänst som svetsoperatör/automatsvetsare med placerings i Västervik. Om det låter intressant att arbeta som svetsoperatör/automatsvetsare hos Gunnebo Industrier AB skickar du in din ansökan senast 2021-01-24.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Maskinoperatör/Produktionspersonal

Maxkompetens Konsult AB söker en person till tjänsten som plastsvetsare i Kristianstad.

2020-11-11

Mer info

Maskinoperatör/Produktionspersonal

Maxkompetens Konsult AB söker en person till tjänsten som plastsvetsare i Kristianstad.

2020-12-16

Mer info

Maskinoperatör

Gunnebo Industrier AB söker tre personer till tjänsten som svetsoperatör/automatsvetsare i Västervik.

2020-12-17

Mer info