Svetsare till vår kund i Östersund

Publiceringsdatum: 2020-09-15

Just nu söker StudentConsulting dig som vill ta dig an ett tidsbegränsat uppdrag hos en av våra kunder inom tillverkningsbranschen. Att vara anställd hos oss innebär en trygg anställning men samtidigt ett omväxlande arbete. Välkommen med din ansökan!

I hjärtat av Jämtland har vår kund på Nordsamverk Hallström AB sedan 1938 varje dag skapat något unikt. Vår kund är ett anrikt och framgångsrikt familjeföretag inom tillverkningsindustrin. Kunden har en stor bredd av kunder och är leverantör av produkter inom olika affärsområden med högsta tekniska kvalité. Allt från bardiskar till spiraltrappor, inredningsdetaljer, äggbacksdiskmaskin samt sälobduktionsbord till naturhistoriska riksmuseet. Speciellt sjukhusinredning där kraven på kvalité, funktion och hög finish är stenhårda. Där vi har en egen serie av sjukhusprodukter allt från operationstvättställ, sluss-skåp, genomräckningsskåp, m.m.

De har nu behov av en svetsare med placering i Östersund, uppdraget planeras att börja så snart som möjligt och förväntas pågå i ca tre månader. Det finns goda möjligheter till anställning hos kund efter avslutad uthyrningsperiod. Rollen är dynamisk och bjuder på variationsrika arbetsdagar med stora möjligheter att utveckla dina yrkeskunskaper. Inom företaget är vidareutbildningar ständigt pågående för att utveckla personalen. Kunden jobbar för att alltid vara i fronten när det gäller alla rostfria material och då även koppar, mässing samt aluminium. Arbetsuppgifterna innefattar bl.a. arbete med vattenverk, pumpstationer, reningsverk, offentliga miljöer och andra vanligt förekommande servicearbeten. Arbetet består till stor del av entreprenad/verkstad inom rostfritt stål.

Arbetstiderna är vardagar 7-16 och uppdraget kommer att starta så snart vi hittar rätt person. Detta innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av StudentConsulting som uthyrd konsult hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Ida Holmer på telefonnummer: 070-376 03 79 eller via e-post: ida.holmer@studentconsulting.com.

Din profil

Vi söker dig med tidigare erfarenhet av liknande arbete, vi ser gärna att man har svetslicens för HLO 45, kunskaper i ritningsläsning samt datorvana, du innehar körkort B eller BE. Det är meriterande om du har erfarenhet av att jobba inom projekt alternativt att leda dessa, samt certifikat för svetsmetoder för rostfritt stål 141 samt 142. Du är en driven problemlösare ut i fingerspetsarna, du kommer gärna med förslag på lösningar, har ett fokuserat arbetssätt och är mån om att alltid leverera med högsta kvalitét, alltid enligt beställning samt inom uppsatta deadlines och tidsramar. Vidare är du en ordningsam person, du tar ansvar ditt arbete och är alltid mån om att ha ett gott bemötande och göra ditt yttersta för våra kunder.

Om företaget

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Om jobbet

Typ av anställningVanlig anställning
ArbetstidHeltid
Omfattning6 månader eller längre
LönFast månads- vecko- eller timlön
YrkeSvetsare, manuell

Ansökan

Studentconsulting Sweden AB (Publ) söker två personer till denna tjänst som svetsare, manuell med placerings i Östersund. Om det låter intressant att arbeta som svetsare, manuell hos Studentconsulting Sweden AB (Publ) skickar du in din ansökan senast 2020-10-09.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Svetsare till vår kund i Östersund

Studentconsulting Sweden AB (Publ) söker en person till tjänsten som svetsare, manuell i Östersund.

2020-06-29

Mer info

MIG/MAG svetsare till våra kunder i Kronoberg

Montico Hr Partner AB söker två personer till tjänsten som svetsare, manuell i Hässleholm.

2020-09-28

Mer info

Nu söker vi en erfaren svetsare till vår kund i Falkenberg

Lernia Bemanning AB söker en person till tjänsten som svetsare, manuell i Falkenberg.

2020-09-25

Mer info