Erfaren MIG/MAG-svetsare till Vislanda

Publiceringsdatum: 2023-11-17

Vill du arbeta inom industriell tillverkning-branschen? Letar du efter en chans att arbeta som svetsare, manuell på Personaluthyrning, Logistik & Service Anderstorp? Nu är det möjligt. Intresserade sökes för heltid-jobb hos Personaluthyrning, Logistik & Service Anderstorp - är du intresserad? De letar efter någon som vill jobba 6 månader eller längre.

Att bo i närheten av Ljungby kan vara en fördel för denna position, så om du redan bor i området bör du överväga att söka jobbet. Om du letar efter en spännande karriär inom svetsare, manuell-branschen, har Personaluthyrning, Logistik & Service Anderstorp just nu ett ledigt jobb som kan vara av intresse. Låt Personaluthyrning, Logistik & Service Anderstorp hjälpa dig att uppnå dina karriärmål som svetsare, manuell! Ansök seast söndag den tjugosjätte november 2023.


Jobbannons

Puls är ett lokalt och kraftfullt företag som är måna om både personal och kunder. Varje individ är unik med sina kompetenser och egenskaper. Vår största drivkraft är att matcha rätt arbetsplats och organisation för just dig som arbetssökande och för dig som företag. Vårt fokus ligger i att ge dig som konsult en flexibilitet och trygghet i ditt arbete. Puls mål och vision som företag är att få hjälpa just dig att komma ut i arbetslivet!

"Rätt från start" är en känsla som uppfattas av såväl kunder som personal. Vi är uppskattade för vårt driv, tillgänglighet, snabbhet och kompentens. Puls kunder finns i hela GGVV- regionen och får service från våra kontor i Anderstorp, Värnamo och Ljungby.

Vi letar efter en passionerad MIG/MAG-svetsare med en önskan att utvecklas och en förmåga att förvandla tekniska ritningar till konstverk i metall. Om du älskar det kreativa i att forma metall och vill vara en del av ett framgångsrikt team, är detta din chans att blomstra.

Utföra MIG/MAG-svetsning på olika metallkomponenter enligt tekniska ritningar och specifikationer. Ansvara för noggrann kvalitetskontroll och säkerställa att svetsade komponenter uppfyller våra höga kvalitetsstandarder. Samarbeta med vårt team för att upprätthålla en säker och effektiv arbetsmiljö. Eventuellt delta i underhåll och service av svetsutrustning.

En stabil anställning i ett väletablerat företag med en positiv arbetsmiljö. Möjlighet att arbeta med moderna svetsutrustningar och de senaste teknikerna.

Krav

Erfarenhet: Du har minst 2 års dokumenterad erfarenhet av MIG/MAG-svetsning på olika typer av metall.

Ritningsläsning: Att kunna noggrant tolka tekniska ritningar och specifikationer är en central kompetens vi söker.

Teknisk kompetens: Du besitter en god förståelse för metallbearbetning och kan arbeta enligt branschstandarder.

Vi erbjuder:

En möjlighet att förverkliga din passion för svetsning.

Tillgång till moderna svetsutrustningar och senaste teknik.

En arbetsplats som värdesätter din talang och potential.

Välkommen att registrera din ansökan på www.pulsbemanning.se. Vid frågor kontakta ansvarig konsultchef Josef Tot på Tel: 070 99 44 770 för mer information.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnPersonaluthyrning, Logistik & Service Anderstorp
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning6 månader eller längre
Organisationsnummer5568033343
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeSvetsare, manuell
YrkesområdeIndustriell tillverkning

Ansökan

Personaluthyrning, Logistik & Service Anderstorp söker en person till denna tjänst som svetsare, manuell med placerings i Ljungby. Om det låter intressant att arbeta som svetsare, manuell hos Personaluthyrning, Logistik & Service Anderstorp skickar du in din ansökan senast 2023-11-26.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Erfaren svetsare till USNR i Söderhamn

Clockwork Bemanning & Rekrytering AB söker en person till tjänsten som svetsare, manuell i Gävle.

2023-11-06

Mer info

Erfaren svetsare till USNR i Söderhamn

Clockwork Bemanning & Rekrytering AB söker en person till tjänsten som svetsare, manuell i Bollnäs.

2023-11-06

Mer info

Erfaren svetsare till USNR i Söderhamn

Clockwork Bemanning & Rekrytering AB söker en person till tjänsten som svetsare, manuell i Hudiksvall.

2023-11-06

Mer info