Svetspersonal till Nibe

Publiceringsdatum: 2023-01-24

Är du en ambitiös och ansvarskännande svetsare? NIBE fortsätter att expandera och nu söker Adecco efter nya kollegor till deras svetsavdelningar, för svetsning och lödning av NIBEs produkter.

Om företaget

NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 6 miljarder kr/år med drygt 1 600 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning, braskaminer mm. NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 30 miljarder kr och mer än 20 500 anställda i över 30 länder.

Om tjänsten 

Nu söker Adecco efter flera erfarna svetsare till Nibe. Vi erbjuder dig som tidigare har erfarenhet från svets att utvecklas tillsammans med Nibe. Uppdraget är långsiktigt på heltid med goda chanser att kunden tar över din anställningen. Arbetsuppgifterna är helt inriktade på produktion inom svetsning/lödning. Produktionen är igång dygnet runt. Arbetstiderna är belagda på 2-skift, kan även finnas möjlighet till dagtid eller natt. 

Om dig

Vi söker dig som har erfarenhet av industri och dig som tycker om att arbeta med underhåll och tillverkning. Du behöver ha god samarbetsförmåga och ett stort driv. Du ansvarar för ditt eget arbete och förstår värdet av kvalitét. Du vill uppnå ett så gott resultat som möjligt. För att vara aktuell till tjänsten som svetsare på Nibe behöver du behärska MIG/MAG-svetsning samt ritningsläsning. Meriterande om du har kunskaper i robotsvetsning, TIG-svetsning och/eller hårdlödning. Som person är du noggrann och har en känsla för kvalitet. Du behöver behärska svenska i tal och skrift. Körkort och tillgång är inget krav men önskvärt då det nu går bussar direkt till Nibe från både Halmstad och Laholm.  

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Om Adecco

Tjänsterna är konsultuppdrag med tillsättning enligt överenskommelse. Uppdraget är löpande och det finns stor chans till anställning direkt hos kunden. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Magnus Pohjolainen, via magnus.pohjolainen@adecco.se / 0736848083

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Om jobbet

Antal tjänster6
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnAdecco Sweden AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5564472677
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeSvetsare, manuell
YrkesområdeIndustriell tillverkning

Ansökan

Adecco Sweden AB söker sex personer till denna tjänst som svetsare, manuell med placerings i Ljungby. Om det låter intressant att arbeta som svetsare, manuell hos Adecco Sweden AB skickar du in din ansökan senast 2023-02-23.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Svetspersonal till Nibe

Adecco Sweden AB söker sex personer till tjänsten som svetsare, manuell i Hässleholm.

2023-01-24

Mer info

Svetspersonal till Nibe

Adecco Sweden AB söker sex personer till tjänsten som svetsare, manuell i Halmstad.

2023-01-24

Mer info

Svetspersonal till Nibe

Adecco Sweden AB söker sex personer till tjänsten som svetsare, manuell i Ängelholm.

2023-01-24

Mer info