TopWork söker TIG-svetsare...

Publiceringsdatum: 2020-11-20

TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra!

...till kund i Markaryd. 

Vi söker dig som har ett stort intresse för manuell svetsning, som är drivande, gillar ett högt tempo och som känner sig hemma i en verkstadsmiljö. Som svetsare arbetar du mestadels självständigt och jobbet innebär att du tigar röranslutningar i rostfritt. Efter svetsningen är färdig skall den färdiga produkten byggs ihop och kontrolleras. 

Vi söker dig som har erfarenhet av svetsning. Dina svetskunskaper bör vara på licensnivå även om formell licens inte krävs för denna tjänst. Det är meriterande om du har arbetat inom svetsning under en längre period tidigare, men vi välkomnar även sökande som vill utvecklas inom svetsning. Vi söker dig som är stolt över ditt yrke och som vill nå sin fulla potential. Som person är du strukturerad, noggrann och behärskar ritningsläsning.

Arbetstid måndag-torsdag 16:00-02:00.

Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.

Krav

Körkort

  • B (Personbil)

Om jobbet

Typ av anställningVanlig anställning
ArbetstidHeltid
Omfattning6 månader eller längre
LönFast månads- vecko- eller timlön
YrkeSvetsare, manuell

Ansökan

TopWork Sverige AB söker en person till denna tjänst som svetsare, manuell med placerings i Laholm. Om det låter intressant att arbeta som svetsare, manuell hos TopWork Sverige AB skickar du in din ansökan senast 2020-12-06.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

TopWork söker TIG-svetsare...

TopWork Sverige AB söker en person till tjänsten som svetsare, manuell i Laholm.

2020-10-02

Mer info

TopWork söker TIG-svetsare...

TopWork Sverige AB söker en person till tjänsten som svetsare, manuell i Ljungby.

2020-10-02

Mer info

TopWork söker TIG-svetsare...

TopWork Sverige AB söker en person till tjänsten som svetsare, manuell i Älmhult.

2020-10-02

Mer info