Svetsare till Molins Rostfria i Kristianstad

Publiceringsdatum: 2020-05-20

Svetsare till Molins Rostfria i Kristianstad

Vi söker just nu en TIG-svetsare för en varaktig tjänst hos Molins Rostfria i Kristianstad.

Din roll

Behovet är långsiktigt och vi söker efter dig som vill vara en del av Molins svetsavdelning. Här kommer du att arbeta med TIG-svetsning av detaljer i rostfritt material. Detaljerna är kundanpassade och varierar därför i form och storlek. Arbetstiderna är på dagtid 7-16 med möjlighet till flextider. Du bjuds på frukost varje dag och får gärna använda dig av gymmet i personalutrymmet.

Din profil

Vi söker dig som har ett tekniskt intresse och som trivs att arbeta i en tillverkande miljö. Du behöver inte ha arbetat som svetsare sedan tidigare men du får gärna ha en bakgrund inom verkstad eller industri. Antingen genom arbetslivserfarenhet eller utbildning. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper; Din vilja och inställning är mycket viktig. Du är lättlärd och arbetar snabbt och effektivt men är samtidigt mån om att hålla en hög kvalitet på ditt arbete.

Sista ansökningsdag

Vi arbetar löpande med urval och kommer tillsätta tjänsten så snart vi hittat rätt person. Är detta något för dig? Tveka inte att ansöka tjänsten via vår hemsida www.maxkompetens.se. Sista ansökningsdag är 27 maj 2020. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Josefin Kokko Ekholm på 044-781 45 05.

Mer om Molins Rostfria

Molins Rostfria AB är ett företag som startade sin verksamhet 1911 med byggnadsplåtslageri och på 50-talet övergick verksamheten till att producera rostfri utrustning för storkök. Verksamheten är fortfarande till största delen riktad till storköksbranschen, men Molins har även bred erfarenhet inom branscher som livsmedelsindustrin, VVS-branschen och byggnads-industrin. För Molins Rostfria är kvalitet ett ledord och företaget arbetar ständigt med att utveckla sortimentet med funktionella och ergonomiskt riktiga produkter. Målsättningen är att kontinuerligt göra kunderna nöjda genom att tillhandahålla produkter av hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Verksamheten sysselsätter 36 personer i Kristianstad och har ca 5000 m² produktionsyta. Läs mer på www.molinsrostfria.se.

Om jobbet

Typ av anställningVanlig anställning
ArbetstidHeltid
OmfattningTillsvidare
LönFast månads- vecko- eller timlön
YrkeSvetsare, manuell

Ansökan

Maxkompetens Konsult AB söker en person till denna tjänst som svetsare, manuell med placerings i Kristianstad. Om det låter intressant att arbeta som svetsare, manuell hos Maxkompetens Konsult AB skickar du in din ansökan senast 2020-05-27.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Svetsare till Molins Rostfria i Kristianstad

Maxkompetens Konsult AB söker en person till tjänsten som svetsare, manuell i Kristianstad.

2020-05-07

Mer info

Labbsvetsare till ITW Welding, Göteborg

Intenso Teknikrekrytering AB söker en person till tjänsten som svetsoperatör/automatsvetsare i Partille.

2020-03-03

Mer info

TIG-svetsare i Kristianstad

Maxkompetens Konsult AB söker en person till tjänsten som svetsare, manuell i Kristianstad.

2020-04-23

Mer info