Svetsare

Publiceringsdatum: 2021-04-07

Nu söker vi erfarna svetsare för behov hos ett av våra kundföretag

Om oss

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.seOm tjänsten

Du kommer framförallt arbeta med svetsning i svartplåt, aluminium och rostfritt. Dina arbetsuppgifter är vanligt förekommande uppgifter vid svetsning såsom: - Ritningsläsning - Svetsning - Slipning - Kvalitetskontroll - Rapportering i affärssystem.

Uppdraget startar med en visstidsanställning på OnePartnerGroup under 6 månader, med möjlighet att gå över till kund för rätt person. 

Din profil

Utöver arbetslivserfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter ser vi att du är en person som sätter stor vikt vid ditt arbete. Du gillar att känna känslan av att leverera kvalitet. Vidare ser vi att du är flexibel, noggrann, ordningsam samt har lätt för att samarbeta med kollegor. Tjänsten ställer även krav på att du har en god svenska såväl i tal som skrift. Arbetstiderna är förlagda på dagtid, men skifttjänstgöring kan förekomma. Uppdraget kommer tillsättas med omgående start eller enligt överenskommelse. Hos oss och på våra konsultuppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad och din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Vi tillämpar löpande urval så skicka gärna in din ansökan redan idag. Du ansöker genom att registrera dig på vår hemsida: www.onepartnergroup.se. Vi tar inte emot ansökningar via mail, men har du frågor om tjänsten, kontakta nedanstående kontaktperson. Varmt välkommen med din ansökan!

Om jobbet

Typ av anställningVanlig anställning
ArbetstidHeltid
OmfattningTillsvidare
LönFast månads- vecko- eller timlön
YrkeSvetsare, manuell

Ansökan

OnePartnerGroup Jönköping AB söker två personer till denna tjänst som svetsare, manuell med placerings i Jönköping. Om det låter intressant att arbeta som svetsare, manuell hos OnePartnerGroup Jönköping AB skickar du in din ansökan senast 2021-05-19.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Svetsare

Ikett Personalpartner AB söker två personer till tjänsten som svetsare, manuell i Linköping.

2021-03-03

Mer info

Svetsare/plåtslagare

Ikett Personalpartner AB söker en person till tjänsten som svetsare, manuell i Göteborg.

2021-03-16

Mer info

Svetsare

Best Bemanning & Rekrytering i Sverige AB söker en person till tjänsten som svetsare, manuell i Eskilstuna.

2021-03-17

Mer info