Spårsvetsare

Publiceringsdatum: 2023-11-17

Letar du efter möjligheter att arbeta inom industriell tillverkning? Infranord AB är på jakt efter en skicklig spårsvetsare och du kan vara rätt person för jobbet. Infranord AB söker en medarbetare på heltid som vill arbeta tills vidare. Kan det vara du?

Herrljunga är platsen där detta jobb har sin tjänsteort. Om du tycker att det låter intressant att börja jobba hos Infranord AB i rollen som spårsvetsare så har de just nu en ledig tjänst som skulle kunna vara en perfekt match för dig! Du har fortfarande tid att söka jobbet som spårsvetsare hos Infranord AB om du sickar in din ansökan senast sista ansökningsdag som är söndag den trettioförsta mars 2024.


Jobbannons

Infranord är en ledande entreprenör med uppdrag att modernisera och underhålla Sveriges järnvägsnät. Vi ägs till 100% av svenska staten och är viktiga för samhällets infrastruktur.

Vi är stolta över att bidra till att transporter och resande sker på ett säkert och miljövänligt sätt.

ARBETSUPPGIFTER

Som Spårsvetsare kommer du att ingå i ett team som arbetar med drift, underhåll, standardförbättring och nybyggnation. Du kommer även arbete med termitsvetsning och påläggssvetsning, kap och slip. Trafiksäkerheten är direkt beroende av att anläggningarna fungerar och därför är arbetet ansvarsfullt och säkerheten sätts alltid främst.

Som Spårsvetsare på Infranord ansvarar du för att:

  • Säkerställa hög kvalitet i det arbete du gör
  • Ansvara för att hantera och korrigera avvikelser som uppstår inom ansvarsområdet
  • Säkerställa att arbetet utförs enligt lagar, föreskrifter och rutiner som styr genomförandet av våra uppdrag
  • Efterleva god affärsetik i mötet med kunder

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig med gymnasieutbildning med inriktning spårsvetsning samt erfarenhet inom järnväg. Du har även ha B-körkort och det är meriterande med C-körkort och behörighet att framföra spårgående fordon.

Du har möjlighet att vara flexibel eftersom resor, beredskap i hemmet samt helg- och nattarbete förekommer.

För tjänsten ser vi god flexibilitet och service som viktigt för att kunna leverera det vi utlovar till våra kunder. Vi lägger därför stor vikt vid att du är uppmärksam och noggrann och sätter säkerhet främst. Du har en god kommunikations- och samarbetsförmåga. Ytterligare är du van att planera, genomföra och följa upp samt säkerställer leverans i enlighet med satta mål och tidsramar. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT

Jag hoppas du tar chansen och söker jobbet för här kommer du möta ett trevligt gäng med lång erfarenhet och gedigen kompetens som ser fram emot ytterligare en kollega.

Vi strävar efter att vara en inkluderande arbetsgivare och välkomnar därför alla med sin ansökan. Våra medarbetare förväntas vara goda förebilder och bidra till en hållbar arbetsmiljö där alla respekteras för den de är.

En del tjänster hos oss innebär placering i säkerhetsklass. En säkerhetsprövning kan därför komma att genomföras i enligt med Säkerhetsskyddslagen (2018:585) före beslut om anställning.

Infranord lägger stor vikt vid en säker arbetsmiljö. Vi utför därför alltid alkohol- och drogtester vid nyanställning.

Urvalsarbetet sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!

Mer information om oss finns på https://www.infranord.se/

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnInfranord AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5567933089
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeSpårsvetsare
YrkesområdeIndustriell tillverkning

Ansökan

Infranord AB söker en person till denna tjänst som spårsvetsare med placerings i Herrljunga. Om det låter intressant att arbeta som spårsvetsare hos Infranord AB skickar du in din ansökan senast 2024-03-31.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Spårsvetsare

Infranord AB söker en person till tjänsten som spårsvetsare i Lerum.

2023-11-17

Mer info

Spårsvetsare

Infranord AB söker en person till tjänsten som spårsvetsare i Falköping.

2023-11-17

Mer info

Svetsare MIG/MAG

AB Ph. Nederman & Co söker en person till tjänsten som svetsare, manuell i Vara.

2023-11-28

Mer info