Verkstadsmekaniker sökes med omgående start.

Publiceringsdatum: 2020-05-20

Verkstadsmekaniker sökes med omgående start.

Om företaget

Vi söker verkstadsmekaniker till en av våra kunder i Göteborg. Vår kund är en ledande leverantör av reparations-och underhållstjänster. Med verkstäder runt om i Sverige så väl som i Norge erbjuder företaget snabb och effektiv service så väl som underhåll av godsvagnar och hjul. Du kommer främst arbeta dagtid men kväll kan också förekomma. Tjänsten är ett konsultuppdrag via Söder & Co men för rätt person finns goda möjligheter till anställning hos kund. Företaget har sina lokaler i Göteborg.

Dina arbetsuppgifter

I tjänsten som mekaniker kommer du att reparera, felsöka samt arbeta med förebyggande underhåll av tågvagnar och hjul. I det dagliga arbetet förekommer flera olika moment bland annat svetsning, reparation och viss truckkörning kan även förekomma. Dokumenterad erfarenhet samt truckintyg är krav. Arbetsuppgifterna kommer variera mycket då kundernas tågvagnar är av stor variation.

Din profil

Rollen passar dig som är ansvarstagande, noggrann och driven. Du har ett problemlösande förhållningssätt och har god verktygsvana. Vi ser gärna att du har arbetat med mekanisk svets tidigare.

Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet som tågmekaniker, lastbilsmekaniker alternativt reparatör av större entreprenadmaskiner men är du nyutbildad på området och hungrig på att lära kan även det vara av intresse.

Ansök genom din profil på www.soderco.se. Urval sker löpande, så se till att söka redan idag! Notera att vi inte hanterar ansökningar via mail eller post.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss

Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Hos oss gör människor skillnad.

Om jobbet

Typ av anställningVanlig anställning
ArbetstidHeltid
OmfattningTillsvidare
LönFast månads- vecko- eller timlön
YrkeSvetsare, manuell

Ansökan

AB Söder & Co Consulting söker en person till denna tjänst som svetsare, manuell med placerings i Göteborg. Om det låter intressant att arbeta som svetsare, manuell hos AB Söder & Co Consulting skickar du in din ansökan senast 2020-06-18.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Duktig svetsare/smeder sökes för omgående start!

Optima Bemanning AB söker två personer till tjänsten som svetsare, manuell i Haninge.

2020-05-12

Mer info

Duktig svetsare/smeder sökes för omgående start!

Optima Bemanning AB söker två personer till tjänsten som svetsare, manuell i Sundbyberg.

2020-05-12

Mer info

Duktig svetsare/smeder sökes för omgående start!

Optima Bemanning AB söker två personer till tjänsten som svetsare, manuell i Upplands Väsby.

2020-05-12

Mer info