TopWork söker svetsare till LGL

Publiceringsdatum: 2023-11-17

Skulle du vilja jobba inom industriell tillverkning? Ett spännande jobb som svetsare, manuell hos TopWork Sverige AB väntar på dig - varför inte söka idag? TopWork Sverige AB behöver någon som vill arbeta heltid. Om du är tillgänglig för tills vidare, ta en titt på denna jobbannons.

Om du redan bor i närheten av Gnosjö, är det här din chans att söka ett spännande jobb TopWork Sverige AB söker efter fler duktiga individer som vill arbeta som svetsare, manuell. De har just nu ett ledigt jobb som svetsare, manuell som kan vara av intresse för dig. Du har fortfarande tid att söka jobbet som svetsare, manuell hos TopWork Sverige AB om du sickar in din ansökan senast sista ansökningsdag som är fredag den tjugonionde december 2023.


Jobbannons

TopWork söker svetsare till LGL Construction AB i Smålandsstenar!

LGL Construction AB är ett stålbyggnadsföretag i Smålandsstenar. De jobbar med konstruktion, tillverkning och montage av stålkonstruktioner och stålhallar samt en viss del lagerinredning. LGL är ett starkt team med fokus på nya och hållbara lösningar och söker nu fler duktiga svetsare som vill växa tillsammans med dem.
I rollen som svetsare kommer din huvudsakliga arbetsuppgift att vara svetsning av olika metaller. För att trivas i rollen krävs att du är strukturerad, noggrann och ansvarstagande. Du har tidigare erfarenhet av arbete som svetsare samt är en lagspelare med ett professionellt förhållningssätt. Vidare är du  resultatinriktad och har en god samarbetsförmåga. I arbetet ingår även att kontrollera och underhålla svetsutrustningar, samt att felsöka och förbättra maskiner och produktionsprocesser. I den här rollen är det viktigt att du är trygg och säker i dina arbetsuppgifter och kan ta eget ansvar för arbetet som utförs. Goda kunskaper i svenska, tal och skrift, är ett krav. Det är meriterande med licens för svetsmetoden 138 och erfarenhet av stumsvets (BW) och kälsvets (FW).
Låter tjänsten intressant? Tveka då inte att skicka in din ansökan redan i dag!
Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnTopWork Sverige AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5569026767
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeSvetsare, manuell
YrkesområdeIndustriell tillverkning

Ansökan

TopWork Sverige AB söker en person till denna tjänst som svetsare, manuell med placerings i Gnosjö. Om det låter intressant att arbeta som svetsare, manuell hos TopWork Sverige AB skickar du in din ansökan senast 2023-12-29.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

TopWork söker svetsare till LGL!

TopWork Sverige AB söker en person till tjänsten som svetsare, manuell i Gislaved.

2023-12-01

Mer info

TopWork söker svetsare till LGL

TopWork Sverige AB söker en person till tjänsten som svetsare, manuell i Hylte.

2023-12-01

Mer info

TopWork söker svetsare till LGL

TopWork Sverige AB söker en person till tjänsten som svetsare, manuell i Gnosjö.

2023-12-01

Mer info