BS Verkstäder söker mekaniker/svetsare

Publiceringsdatum: 2021-04-07

Företagsinformation

BS Verkstäder är ett privatägt familjeföretag som grundades 1978. Företagets kärnverksamhet är ombyggnad och livstidsförlängning samt service och underhåll av järnvägsfordon.

Mer information om företag finns på www.bsverkstader.se

Tjänstebeskrivning

Till vår kund BS Verkstäder söker vi nu en erfaren mekaniker med svetskunskaper. Du kommer arbeta i en bred roll där du kommer ha varierande arbetsuppgifter. Underhåll, reparationer och plåtberedning i olika former är vanligt förekommande.

Du kommer i första hand bli anställd på Premier som konsult med goda möjligheter att gå över i anställning hos BS Verkstäder.

Arbetet utförs på dagtid i Falköping.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet som mekaniker, servicetekniker eller annan likvärdig tjänst. Du har goda kunskaper inom reparationer och plåtberedning. Vidare ser vi också att du har goda kunskaper inom svets och ritningsläsning. Att du behärskar det svenska språket i tal och skrift är ett krav.

Arbetet kräver att du tar stort eget ansvar, är lösningsorienterad och kvalitetsmedveten. Vi lägger stor vikt till dina personliga egenskaper, att funka med övriga medarbetare och kunna samarbeta är en självklarhet.

Låter det intressant?

Har du frågor, så tveka inte att kontakta konsultchef Jennifer Andersson på mail jennifer.andersson@premier.se. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast. Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Välkommen med din ansökan!

Att arbeta som konsult på Premier

Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Om Premier

Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 600 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.

Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande.

Krav

Körkort + bil

Erfarenhet som mekaniker, underhållstekniker eller liknande.

Om jobbet

Typ av anställningVanlig anställning
ArbetstidHeltid
Omfattning6 månader eller längre
LönFast månads- vecko- eller timlön
YrkeSvetsare, manuell

Ansökan

Premier Service Sverige AB söker en person till denna tjänst som svetsare, manuell med placerings i Falköping. Om det låter intressant att arbeta som svetsare, manuell hos Premier Service Sverige AB skickar du in din ansökan senast 2021-04-18.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

TopWork söker svetsare...

TopWork Sverige AB söker en person till tjänsten som svetsare, manuell i Hultsfred.

2021-04-14

Mer info

TopWork söker svetsare/montör...

TopWork Sverige AB söker en person till tjänsten som svetsare, manuell i Skurup.

2021-04-15

Mer info

Vi söker dig som vill jobba inom industrin

Uniflex Sverige AB söker tre personer till tjänsten som svetsare, manuell i Borås.

2021-04-09

Mer info