Svetsare till kund i Falkenberg

Publiceringsdatum: 2023-11-17

Söker du efter ett jobb inom industriell tillverkning-sektorn? Vill du ta steget att arbeta som svetsare, manuell hos AB Effektiv Varberg/Falkenberg? Nu har du möjligheten. Intresserade sökes för heltid-jobb hos AB Effektiv Varberg/Falkenberg - är du intresserad? De letar efter någon som vill jobba tills vidare.

Denna position är tillgänglig i Falkenberg. AB Effektiv Varberg/Falkenberg söker för närvarande efter flera personer att anställa inom svetsare, manuell-branschen. Ta en titt på deras tre lediga tjänster för att se om något av dem passar just dig. Du har fortfarande tid att söka jobbet som svetsare, manuell hos AB Effektiv Varberg/Falkenberg om du sickar in din ansökan senast sista ansökningsdag som är fredag den första december 2023.


Jobbannons

Har du tidigare erfarenhet av att svetsa? Söker du en ny utmaning? Se hit! Nu söker vi svetsare till ett uppdrag åt en kund i Falkenbergs kommun.

Din framtida arbetsgivare

Vi på Effektiv söker nu dig som vill ha ett arbete som svetsare i Falkenberg.

Vi jobbar med en långsiktighet vilket innebär att du initialt kommer få en visstidsanställning på sex månader hos oss på Effektiv och bli uthyrd till någon av våra kunder, med stor chans till förlängning/anställning hos kund.

Vad erbjuder rollen?

Vi söker nu en erfarna och kvalificerade svetsare åt en kund i Falkenberg kommun. Som svetsare kommer du att spela en nyckelroll i att genomföra och slutföra diverse svetsuppgifter enligt ritningar, specifikationer och standarder.

Du kommer att arbeta både ensam och med kollegor så det är viktigt att du kan ta eget ansvar men också samarbeta med dina närmsta kollegor.

Vem är du?

Till denna tjänst söker vi nu dig som har några års erfarenhet av svets eller annan liknande industriverksamhet. Det är viktigt att du är trygg i ditt arbete, självgående, flexibel och noggrann.

Meriterande om du har följande erfarenheter:

  • Du har tidigare arbetat med olika typer av material, inklusive koppar, stål, aluminium.
  • Du har tidigare arbetat med olika typer av svetsmetoder, såsom som TIG/MAG/MIG och punktsvetsning.
  • Du har kunskap att läsa och tolka ritningar.
  • Innehav av relevanta certifikat och licenser.

Om Team Effektiv

Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

För den här tjänsten kommer du att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med chans till förlängning.

Varmt välkommen med din ansökan

Låter tjänsten intressant?

Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer och urval sker löpande så ansök redan idag eller tipsa en vän!

Sökord

svets, falkenberg, industri, tig, mag, mig

Om jobbet

Antal tjänster3
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnAB Effektiv Varberg/Falkenberg
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5591721716
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeSvetsare, manuell
YrkesområdeIndustriell tillverkning

Ansökan

AB Effektiv Varberg/Falkenberg söker tre personer till denna tjänst som svetsare, manuell med placerings i Falkenberg. Om det låter intressant att arbeta som svetsare, manuell hos AB Effektiv Varberg/Falkenberg skickar du in din ansökan senast 2023-12-01.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Svetsare sökes till vårt trevliga kundföretag! Tillsättning omgående.

Quattro Bemanning & Rekrytering AB söker en person till tjänsten som svetsare, manuell i Vimmerby.

2023-11-27

Mer info

Svetsare till kund i Kisa!

Ikett Personalpartner AB söker en person till tjänsten som svetsare, manuell i Kinda.

2023-11-17

Mer info

TIG-svetsare sökes till kund!

Veldi Bemanning AB söker en person till tjänsten som svetsare, manuell i Västervik.

2023-11-13

Mer info