Montör med svetskunskaper

Publiceringsdatum: 2020-09-15

Är du en montör med svetskunskaper som är van vid ett självständigt arbete där du tar ansvar för en slutprodukt från början till slut? Då har vi på Adecco ett uppdrag åt dig hos vår kund i Arvika!

Om tjänsten

Du kommer att arbeta som montör hos vår kund i Arvika. Arbetet som montör innebär mycket eget ansvar då du kommer att vara placerad vid en egen arbetsstation och producera produkten från början till slut på egen hand. Du kommer att bygga olika moduler och arbetsuppgifterna innebär, mätning och klippning av material som du behöver använda samt skruvning och ihop montering. I ditt arbete ingår också att säkerställa att slutprodukten håller rätt kvalité och att du når effektivitetsmålen. Även om arbetet är självständigt kommer du att ingå i en arbetsgrupp där ni har gemensamma produktionsmål och arbetar med förbättringsarbete. På din avdelning finns även en svetsstation vilken du kommer att arbeta vid behov. Där genomförs svetsning av tunnplåt, svart plåt, rostfritt aluminium, galvaniserad plåt. Svetsmetoden är TIG svets samt Mig svets. Uppdraget är ett heltidsuppdrag och arbetstiden är 2-skift.

Om dig

Vi söker dig som är praktisk lagd och som har tidigare arbetat som montör, samt är en duktig svetsare där du har erfarenhet av TIG och MIG svets och svetsning i tunnplåt. Du är van ett självständigt arbete där du ansvarar för att tillverka en slutprodukt samt har en god förmåga att lägga upp ditt arbete inom ramarna för effektivitetsmålen. Du har goda matematiska kunskaper och har enkelt för att mäta material samt en känsla för att använda materialtillgången effektivt. Du är en målmedveten person som är drivande samtidigt som du har eftertanke med högt kvalitetstänkt. Vidare är du lättlärd med en vilja att lära och utvecklas, du är en social och positiv person som trivs med att arbeta självständigt och vara en del av ett arbetslag. Du är en lojal person med hög arbetsmoral som förstår vikten av att hålla tider och produktionsmål i en produktionsverksamhet. Att ta initiativ, visa nyfikenhet, intresse och engagemang för ditt arbete är naturligt för dig. Du trivs också med att arbeta som konsult och är en god ambassadör för Adecco ute hos våra kunder.

Kontaktuppgifter

Har du frågor angående tjänsten kontakta Frida Wiman 073 – 684 7224, frida.wiman@adecco.se

Tjänsten ska tillsättas omgående så vänta inte med din ansökan. Vi tar inte emot ansökningar via mail. I din ansökan bifoga CV och personligt brev, fylla i alla dina uppgifter i din profil där du gärna lägger in dina referenser med namn, telefonnummer och e-mail, lägg in en profilbild.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Om Adecco

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om jobbet

Typ av anställningVanlig anställning
ArbetstidHeltid
Omfattning6 månader eller längre
LönFast månads- vecko- eller timlön
YrkeSvetsare, manuell

Ansökan

Adecco Sweden AB söker en person till denna tjänst som svetsare, manuell med placerings i Arvika. Om det låter intressant att arbeta som svetsare, manuell hos Adecco Sweden AB skickar du in din ansökan senast 2020-10-15.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Mekanisk montör med svetskunskaper

Ikett Personalpartner AB söker en person till tjänsten som svetsare, manuell i Kristianstad.

2020-05-20

Mer info

Svetsare/montör/trappsmed

Vilske Trappan AB söker en person till tjänsten som svetsare, manuell i Falköping.

2020-07-08

Mer info

Robotsvetsare med goda manuella svetskunskaper sökes till kund i Jönköping!

Lernia Bemanning AB söker en person till tjänsten som svetsare, manuell i Jönköping.

2020-08-24

Mer info