TopWork söker duktig MIG/MAG-svetsare...

Publiceringsdatum: 2021-04-07

TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra!

...till kund i Älmhult.

Som svetsare kommer du främst att arbeta med MAG-svetsning 135/138 utifrån svetsdatablad (WPS:er). Krav för tjänsten är relevant utbildning och/eller motsvarande praktisk erfarenhet, aktiva licenser, truck- eller traversutbildning samt tidigare erfarenhet av ritningsläsning.

Vi söker dig som är trygg i din yrkesroll, självgående, flexibel och noggrann. Du är van vid att jobba i ett högt tempo och inte rädd för att ta tag i andra arbetsuppgifter när det behövs. Du ska ha goda kunskaper i svenkska - tal och skrift

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

Krav

Körkort

  • B (Personbil)

Om jobbet

Typ av anställningVanlig anställning
ArbetstidHeltid
Omfattning6 månader eller längre
LönFast månads- vecko- eller timlön
YrkeSvetsare, manuell

Ansökan

TopWork Sverige AB söker två personer till denna tjänst som svetsare, manuell med placerings i Älmhult. Om det låter intressant att arbeta som svetsare, manuell hos TopWork Sverige AB skickar du in din ansökan senast 2021-04-11.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

TopWork söker duktig MIG/MAG-svetsare...

TopWork Sverige AB söker två personer till tjänsten som svetsare, manuell i Älmhult.

2021-03-26

Mer info

TopWork söker duktig MIG/MAG-svetsare...

TopWork Sverige AB söker två personer till tjänsten som svetsare, manuell i Värnamo.

2020-11-27

Mer info

TopWork söker duktig MIG/MAG-svetsare...

TopWork Sverige AB söker två personer till tjänsten som svetsare, manuell i Ljungby.

2020-11-27

Mer info