Svetsare sökes för långsiktigt uppdrag i Västerås

2019-11-06

Om oss

Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se

Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden.

Vad vi erbjuder dig

Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro Logistics Staffing är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef varje vecka, i många fall varje dag.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker en svetsare till vår kund i Västerås. Du kommer att arbeta i deras produktion med svetsning som första uppgift och har därför licenser för MIG, MAG och TIG. Arbetet kräver att du är självständig och självgående. Vi ser gärna att du har bakgrund från verkstadsindustrin samt att du har ett tekniskt intresse. Arbetstiderna är förlagda på dagtid och uppdraget är löpande.

Din profil

För att klara av uppdraget ser vi att du har några års erfarenhet av svetsning och framförallt att du tidigare arbetat inom verkstadisindustrin med just svetsning och innehar giltiga licenser för MIG, MAG och TIG.

Som person ser vi att du är:

• Ansvarstagande

• Driven

• Självständig

• Stresstålig

Start för uppdraget sker omgående för rätt kandidat och urval sker löpande.

Stämmer ovan beskrivning in på dig? Då är du välkommen med din ansökan idag!

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Svetsare, manuell hos Aditro Logistics Staffing AB i Västerås genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Till webb­ansökan