Svetsare sökes!

2020-02-11

Dina arbetsuppgifter

Du kommer bli anställd av Söder & Co och arbeta som konsult hos våra kunder i Ulricehamn, Ljungsarp och Dalstorp inom metall- och fordonsindustrin. För rätt person finns goda möjligheter till anställning hos kund. I arbetsuppgifterna ingår ritningsläsning, MIG/MAG/TIG- svetsning och montering. Arbetstiderna är inledningsvis dagtid och på sikt kan även skiftarbete förekomma.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av MIG/MAG/TIG-svetsning från utbildning samt praktisk erfarenhet. Du trivs med att arbeta i en produktionsmiljö och behärskar ritningsläsning. Du tycker om att arbeta i grupp, är noggrann och har en positiv inställning. Körkort och tillgång till bil är ett krav och truckkort är meriterande. Vidare behärskar du svenska språket i tal och skrift. Urval och intervjuer sker löpande.Varmt välkommen med din ansökan redan idag på www.soderco.se

Om oss

Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Hos oss gör människor skillnad.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Svetsare, manuell hos Aktiebolaget Söder & Co Consulting i Tranemo genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Till webb­ansökan