Erfaren svetsare sökes till expansivt företag!

2020-01-11

TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra!

TopWork söker för kunds räkning efter montagearbetare. 

 

Kundföretaget:

Företaget är beläget i Jordbro, strax söder om Stockholm och har den senaste teknologin för bl.a. bearbetning och tillverkning av kundspecifika produkter och detaljer i material som rostfritt, stål och rör. Företaget erbjuder även service, underhåll samt installation åt industrier och rening-och vettenverk. Personligt engagemang, sammanhållning och rätt inställning är deras yttersta ambition!

Beskrivning av tjänsten:

Företaget befinner sig i en expansiv fas och behöver förstärka teamet med ytterligare duktiga och engagerade medarbetare. Just nu söker vi svetsare, gärna med erfarenhet av montagearbete. Tillsammans med dina kollegor kommer du arbeta med olika typer av montagearbete, installationer och svtesning av alla olika material. 

Arbetstiderna är förlagda måndag-fredag mellan kl 07.00-16.00

 

Profil:

Som person är du engagerad i ditt arbete samt driven och lösningsorienterad. Du är bra på att samarbeta samtidigt som du även kan arbeta självständigt och vara kreativ. Vidare ser vi att du är öppen, serviceminded med ett stort kundfokus.  

Vi ser att du är en praktisk person med erfarenhet av industrin. Det är meriterande om du uppfyller något av nedan kompetenser: 

-       God svetskunskap

-       Hydraulic och phenumatik 

-       Industriell bakgrund

-       Bakgrund inom teknikmekanik

-       Svetsning, TIG/MIG, gärna rör 

-       Beha?rskar svenska i tal och skrift 

-       B-ko?rkort

Tjänsten är tillgänglig omgående så desto tidigare du är tillgänglig desto bättre. Urval sker löpande så tveka inte med att skicka in din ansökan redan idag! Rekryteringsprocessen behandlas av TopWork AB. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta rekryteringsansvarig Sofia Rosqvist på 072- 989 35 04 eller sofia.rosqvist@topwork.se.

Krav:

Körkort:

* B (Personbil)

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Svetsare, manuell hos TopWork Mälardalen AB i Stockholm genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Till webb­ansökan