TIG-svetsare med erfarenhet av rörsvetsning

2020-02-12

Eterni Sweden är jobbskaparna, ett modernt kompetensföretag i en väletablerad bransch. Eternis samlade kompetens och erfarenhet från bemanningsbranschen, uppgår i dagsläget till mer än hundrafemtio år. Vi som arbetar på Eterni är personliga, pålitliga och kompetenta och för oss och bolaget är enkelhet, snabbhet och kvalitet en självklarhet.

Vår affärsidé är att alltid ha kunden i fokus. Vi hjälper våra kunder att utvecklas och nå sina uppsatta mål, på så sätt utvecklas även vi. Kunder för oss är affärspartners, konsulter och kandidater.

Ett av Eterni Sveriges mål är att stödja utvecklingen av en hållbar arbetsmarknad samt agera som en integrationsaktör på den svenska arbetsmarknaden.

Eterni söker just nu svetsare med erfarenhet av rörsvetsning i både svart och rostfritt material. Licens för detta är ett krav men har din licens gått ut så kan vi eventuellt hjälpa dig att förnya den.

Det viktiga är att du har erfarenheten. Själva jobbet kommer utföras på OKG (kärnkraftverket utanför Oskarshamn). Du måste alltså ha körkort och tillgång till egen bil för att ta dig till och från jobbet.

Vår kund har behov redan nu så intervjuer kommer ske löpande så vänta inte med din ansökan.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Niclas Olsson på 070-340 80 43.

Mer information

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Svetsare, manuell hos Eterni Sweden i Oskarshamn genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Till webb­ansökan