Svetsare

2020-01-13

Om tjänsten

Vi söker efter en erfaren svetsare till en av våra kunder utanför Oskarshamn.

Start: Omgående

Arbetstid: 2-skift

Du kommer att arbeta med svetsning, MIG/MAG-svetsning i både tunnplåt och grovplåt, svart material. Tillverkning av detaljer till fordons- och verkstadsindustrin.

Din profil

Krav:

Något års arbetslivserfarenhet inom svetsning

MIG/MAG kunskaper

Ritningsläsning

B-Körkort

Meriterande med robotsvetsning

Vi vill att du som söker bor i närregionen, då tjänsten eventuellt kan leda till en anställning på företaget.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag.

Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB

Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:

Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner

LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Svetsare, manuell hos Ikett Personalpartner i Oskarshamn genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Till webb­ansökan