Hårdlödare till framtidens rullstolstillverkare

2019-11-07

Vi söker en ny medarbetare till vårt team av hårdlödare.

Om Rollmek

Rollmek är ett dotterbolag till Panthera AB, Spånga. Vi tillverkar rullstolar och tillbehör till desamma. Fogningstekniken vi använder oss av är hårdlödning. Det innebär att vi värmer upp materialet till ca 900 grader och tillsätter lod. Det är ett hantverk som kräver en stadig hand och en skicklig arbetare.

De män och kvinnor som arbetar på Rollmek har hjälpt till att höja livskvalitén hos tusentals personer genom åren. I och med sitt arbete har det hjälpt åtskilliga människor till ett mer aktivt liv.

Den slutgiltiga monteringen sker hos vårt moderbolag Panthera AB, som är beläget i Spånga, Stockholm.

Om rollen

Du kommer arbeta självständigt. Artiklarna tillverkas i större antal mot en tillverkningsorder och är en del av en större artikel. För att slutresultat ska hålla en hög och jämn kvalitet kräver att en god repeterbarhet kan hållas på alla ingående detaljer.

Även om man arbeta självständigt så krävs det att flera samarbeta för att få ett bra resultat på slutprodukten. Alla behöver ta ett gemensamt ansvar för produkten och leverera så goda förutsättningar som möjligt för nästkommande steg i processen.

I rollen som hårdlödare krävs att du behärska följande;

·        Arbetar med andra för att gemensamt lösa en uppgift

·        Uppmärksammar detaljer för att säkerställa kvalitet/säkerhet

·        Bidrar till ordning och reda

·        Arbetar uthålligt över tid

Om dig

Du behöver ha gedigna och färska erfarenheter av att arbeta med hårdlödning, TIG-svetsning eller liknande arbete.

Du behöver vara lugn och noggrann till sättet. Du behöver vara stadig på hand känna ett personligt ansvar för det du producerar. Det är viktigt att kommunikationen fungerar och därför behöver du kunna uttrycka dig på svenska och ta emot och förstå instruktioner på svenska i både tal och skrift.

Övrigt

Vi är en mansdominerad arbetsplats och ser gärna kvinnliga sökanden.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Hårdlödare hos Rollmek AB i Kalmar genom att kontakta företaget på något av följande sätt.