Yrkesintroduktion - Hårdlödare

2019-11-06

Har du lite erfarenhet av industriarbete men är sugen på att börja en karriär inom industrisektorn med en möjlighet att påverka människors vardag?

Vi är på jakt efter en person som vill lära sig att arbeta med spaltlödning. Vi på Rollmek tillverkar rullstolar för brukare i alla åldrar. Mycket fokus ligger på att hålla låg vikt för att brukaren ska kunna använda sin stol obehindrat i vardagen.

Vi erbjuder en chans till ett yrkesintroduktionsjobb mellan 6 och 12 månader. De sökande ska uppfylla nedan kriterier samt kvalificerar sig för yrkesintroduktionsjobb enligt arbetsförmedlingens definition. Vi är en mansdominerad arbetsplats och ser gärna kvinnliga sökanden.

Obligatoriska egenskaper och erfarenheter:

Du behöver vara lugn och noggrann till sättet. Du behöver vara stadig på hand känna ett personligt ansvar för det du producerar. Det är viktigt att kommunikationen fungerar och därför behöver du kunna uttrycka dig på svenska och ta emot och förstå instruktioner på svenska i både tal och skrift.

I rollen som hårdlödare krävs också att du behärska följande;

·        Arbetar med andra för att gemensamt lösa en uppgift

·        Uppmärksammar detaljer för att säkerställa kvalitet/säkerhet

·        Bidrar till ordning och reda

·        Arbetar uthålligt över tid

Om oss och tjänsten:

Rollmek är ett dotterbolag till Panthera AB, Spånga. Vi tillverkar rullstolar och tillbehör till desamma. Fogningstekniken vi använder oss av är hårdlödning. Det innebär att vi värmer upp materialet till ca 900 grader och tillsätter lod. Det är ett hantverk som kräver en stadig hand och en skicklig arbetare.

De män och kvinnor som arbetar på Rollmek har hjälpt till att höja livskvalitén hos tusentals personer genom åren. I och med sitt arbete har det hjälpt åtskilliga människor till ett mer aktivt liv.

Den slutgiltiga monteringen sker hos vårt moderbolag Panthera AB, som är beläget i Spånga, Stockholm.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Hårdlödare hos Rollmek AB i Kalmar genom att kontakta företaget på något av följande sätt.