Vi söker en händig person!

2020-02-11

Letar du efter ett nytt spännande arbete? Här finns en möjlighet till ett spännande och intressant bemanningsuppdrag. Är du kvalitetsmedveten och har erfarenhet av svetsning, kapning och gängning? Då är det kanske dig vi söker!

Kvalifikationer

- Tidigare erfarenhet av svetsning, kapning och gängning

- Goda kunskaper i svenska, tal och skrift

- Körkort B

Om dig

Vi tror att du som söker kommer från ett tidigare industriuppdrag med liknande arbetsuppgifter. Kvalité och noggrannhet ligger dig varmt om hjärtat och du drivs av att efterlämna ett arbete av hög standard. Rollen kräver att du som person är flexibel och initiativtagande och du gillar att vara en del av ett arbetslag.

Som konsult hos oss på Flodin AB arbetar du ute hos vår kund men du är anställd hos oss. Du erbjuds samma förutsättningar och möjligheter som kundens egna anställda och följer bemanningsavtalet. Vi på Flodin AB strävar efter att erbjuda dig karriärmöjligheter som är stimulerande och för dig framåt i arbetslivet. Vid ett välutfört arbete finns goda förutsättningar till fast anställning hos Flodin eller hos vår kund.

Flodin Rekrytering & Bemanning är ett erfaret rekryterings- och bemanningsföretag. Vi jobbar lokalt för att nå den bästa matchningen när företag har ett rekryteringsbehov. Vår flexibilitet och framåtanda leder oss starkt mot vårt mål, som är att bli det självklara valet för företag som behöver personalförstärkning – och för dig som vill gå vidare i din karriär. Läs mer på www.flodinab.se

För mer information om denna tjänst kontakta Simon Ekman 0733 25 52 42.

Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan!

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Svetsare, manuell hos Flodin Holding i Jönköping AB i Jönköping genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Till webb­ansökan