Svetsare

2019-11-06

Är du en duktig och kvalitetsmedveten svetsare som letar efter nya utmaningar?

För kunds räkning söker vi nu manuellsvetsare.

Om oss

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se

Dina arbetsuppgifter

Du kommer framförallt arbeta med svetsning i svartplåt, aluminium och rostfritt.

Dina arbetsuppgifter är följande:

- Ritningsläsning

- MAG-svetsning

- Kvalitetskontroll

- Rapportering i affärssystem

Din profil

Utöver arbetslivserfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter ser vi att du är en person som sätter stor vikt vid ditt arbete. Du gillar att känna känslan av att leverera kvalitet. Vidare ser vi att du är flexibel, noggrann, ordningsam samt har lätt för att samarbeta med kollegor.

Tjänsten ställer även krav på att du har en god svenska såväl i tal som skrift.

Arbetstiderna är förlagda på dagtid, men skifttjänstgöring kan förekomma. Uppdraget kommer tillsättas med omgående start eller enligt överenskommelse.

Hos oss och på våra konsultuppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad och din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

Vi tillämpar löpande urval så skicka gärna in din ansökan redan idag. Du ansöker genom att registrera dig på vår hemsida: www.onepartnergroup.se. Vi tar inte emot ansökningar via mail, men har du frågor om tjänsten, kontakta nedanstående kontaktperson.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Svetsare, manuell hos OnepartnerGroup Jönköping AB i Jönköping genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Till webb­ansökan