Vi söker fler svetsare

2020-02-25

JKS Sverige är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag, som erbjuder bemannings- och rekryteringslösningar inom både arbetar- och tjänstemannasektorn. JKS finns etablerade i Sverige, Danmark och Norge med över 40 kontor i Skandinavien och med över 3500 medarbetare i uppdrag dagligen.

Vi prioriterar en nära kontakt med kunder, konsulter och kandidater, då vi tror att det ger alla parter de bästa förutsättningarna för ett gynnsamt samarbete.

_Vi söker svetsare till uppdrag i nordvästra Skåne_

ARBETSUPPGIFTER

Legotillverkning i svart- och rostfritt stål med varierande tjocklekar samt servicearbeten och installationer ute hos kund ingår i arbetsuppgifterna. All tillverkning efter ritning. TIG, MMA samt MIG/MAG är vanligt förekommande svetsprocesser.

KVALIFIKATIONER OCH ERFARENHETER

Vi söker dig med verkstadsteknisk bakgrund och minst 3 års tidigare erfarenhet i någon av svetsprocesserna TIG, MMA eller MIG/MAG. Du har erfarenhet av ritningsläsning.

Krav på körkort och tillgång till bil.

PERSONLIGA EGENSKAPER

Som person är du lösningsfokuserad, självgående och ansvarstagande. Du är mån om att hålla en hög kvalité och är noggrann i ditt arbete och trivs med att arbeta i ett starkt team. Du trivs i en föränderlig miljö och motiveras av utveckling och att lära dig nya arbetsuppgifter. Du har en positiv inställning och bidrar till en trevlig stämning på arbetsplatsen.

ANSÖKAN

Du söker tjänsten via ansökningslänken med registrerat CV på www.jksgroup.se. Skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, då vi arbetar med ett löpande urval. Har du frågor om tjänsten är du givetvis välkommen att kontakta Niklas Björk på JKS Sverige, 070-968 30 31.

Vi ser fram emot din ansökan!

Mer information

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Svetsare, manuell hos JKS Sverige AB i Helsingborg genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Till webb­ansökan