Resande svetsare till spännande kund!

2020-02-11

Är du färdigutbildad inom svetsyrket och vill ta ditt första steg ut i arbetsmarknaden? Eller är du en inbiten veteran redo för nästa steg i karriären? Då har vi jobbet för dig.

Dina arbetsuppgifter

Som svetsare på kärnkraftverken arbetar du självständigt alternativt tillsammans med kollega på uppdrag av vår kunds arbetsledare, alternativt de olika kärnkraftverkens arbetsledare. Arbeten utförs efter angiven genomgång och godkänd arbetsorder. Arbetet innebär ett stort egenansvar och noggrannhet. De flesta arbeten utförs på kontrollerad sida (radioaktivt område).

Skiftarbeten förekommer, schemat kan vara intensivt under några dagar och därefter lite längre ledighet. För den som behöver boende finns det i nära anslutning till verken.

Om företaget

Bli en del utav ett av Sveriges ledande el-, mekanik- och energiteknikföretag med ca 900 medarbetare och en omsättning på ca 1 miljard kronor. Företaget finns representerat på ett 40-tal orter och kan därför kombinera det stora företagets resurser med det lokala företagets flexibilitet och närvaro.

Din profil

Vi tror att du som söker är van att arbete i team och trivs med det, du är prestigelös och gillar att arbeta med ett högt tempo. Som person är du en social och driven lagspelare som gillar att ta ansvar. Du är flexibel, noggrann och lösningsorienterad. Du har god förmåga att kommunicera med kunder och se ett mervärde. Social kompetens värdesätts högt då du är företagets ansikte utåt mot kund.

Skallkrav:

Goda svetskunskaper

Svenska i tal och skrift

Körkort B

Meriterande:

Svetskunskaper inom svetsmetoderna TIG, MMA och Pinne

Kunskap och erfarenhet inom SS-EN ISO 3834-2 och SS EN 1090

Goda kunskaper i att läsa och förstå ritningar

Heta arbeten certifikat, traverskort, Mobil arbetsplattform och fallskyddsutbildning

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av underhållsarbeten på kärnkraftverk men vi kommer även att ta in ny personal som har rätt kompetens.

Om oss

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor

Startdatum:April

Ort:Sverige

Omfattning:Heltid

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Svetsare, manuell hos Framtiden AB i Göteborg genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Till webb­ansökan