Svetsare

2020-02-25

Om tjänsten

Vi söker nu en svetsare till en av våra kunder i Hjärnarp.

Arbetet innebär: MAG- svetsning i svart material i tjockleken 8–10 mm. De ingår en de verkstadsuppgifter som kapning, bockning, slipning, materialhantering samt ritningsläsning.

Tjänsten kan eventuellt leda till en anställning på företaget.

Arbetstiden: Dagtid 06:30 – 15:30

Start: omgående efter överenskommelse.

Din profil

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.

Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB

Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:

Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner

LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Svetsare, manuell hos Ikett Personalpartner AB i Båstad genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Till webb­ansökan