Vi söker dig som vill arbeta som svetsare i Alvesta kommun

2020-01-13

Jobbeskrivning

Nu söker vi dig som vill arbeta som svetsare!

Som svetsare hos vår kund arbetar du med TIG-svets i aluminium och rostfritt. Du arbetar utefter kundanpassade ritningar.

Är du aktuell för tjänsten kan du komma att avlägga ett svetsprov på företaget för att säkerställa din kompetens.

Är du utbildad svetsare eller har tidigare erfarenhet i yrket, är systematisk, kan arbeta metodiskt och självständigt efter ritning - Då är du den personen vi söker!

Kundföretaget är belagt i Alvesta och är i en expansiv fas.

Uppdraget startar som inhyrning av Uniflex med möjlighet till förlängning hos kund.

Personliga egenskaper

Som person ser vi gärna att du har/är:

- Känsla för kvalitet

- Noggrann

- Lagspelare

- Självständig

Vi håller intervjuer löpande, så varmt välkommen med din ansökan.

Vänliga hälsningar Uniflex Kronoberg

Du skickar din ansökan via vår hemsida www.Uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.

Vi ber dig att utelämna information om följande i dina ansökningshandlingar; etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexualliv.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice.

Uniflex är börsnoterade och finns i Sverige, Norge, och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi

• Kollektivavtal

• Tjänstepension

• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner

• Försäkringar

• Marknadsmässig lön

• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Svetsare, manuell hos Uniflex Sverige AB i Alvesta genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Till webb­ansökan